Андрій Данилко з мамою Сердючки відгуляли весілля: Білоконь покинула чоловіка заради новоствореної сім’ї

Найвідоміші партнери на українській естраді, Андрій Данилко та Інна Білоконь, завжди користувалися популярністю на приватних замовленнях. Особливо, на весіллях. Репертуар Вєрки Сердючки веселий, драйвовий та налаштовує на позитивне майбутнє. Дізнайтеся, яке весілля відгуляла відома пара на цей раз.

Тиждень тому мережею пронеслася вражаюча новина — популярна українська телеведуча Іванна Онуфрійчук зіграла весілля з мільйонером з Казахстану Алмазом. Вартість торжества сягає захмарних сум, адже зірка не тільки добряче витратилася на сукні та ресторан, але і запросила виступати суперзірок. Серед них був Дан Балан та Андрій Данилко зі своєю партнеркою Інною Білоконь.

Андрій Данилко з мамою Сердючки відгуляли весілля

Так, про це стало відомо одразу ж після торжества. Андрій Данилко обрав для виступу свій звичний наряд — блискучу вишиванку, спідницю та зірку на голові.

Повідомляється, що на святі були присутні абсолютно усі члени команди гуморної провідниці, тому числі Інна Білоконь, яка грає її маму.

На жаль, власне весілля Андрій Данилко святкувати не поспішає. Шанувальники вже зневірилися і навіть не чекають подібної новини. Навпроти, його партнерка Інна вже давно заміжня жінка. Зірка виховує двох дітей, сина і доньку Яну. Час від часу вона показує благовірного своїм підписникам, але статус їхніх стосунків не до кінця зрозумілий. Відомо, що чоловік проживає у Полтаві.

Тож на відміну від свого колеги та патрона, Інні довелося покинути сім’ю, щоб добряче повеселити публіку, яка зібралася на весіллі Іванни Онуфрійчук.

Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля
Андрій Данилко з мамою Сердючки відгуляли весілля

Нагадуємо, що мережею активно ширяться чутки стосовно романтичних відносин між колегами. Час від часу в інтернет потрапляють кадри поцілунків Данилко та Білоконь, які змушують публіку вважати їх парою. І здається, їх це не дратує, а навпаки, розважає.

Схожі статті