“Гордєєв зраджує”: Лідія Таран впіймала Єгора на гарячому і розкрила, до кого він пішов від Нелі Шовкопляс

Відомій українській телеведучій Лідії Таран вдалося дійсно здивувати публіку. Зірка впіймала свого колегу Єгора Гордєєва на гарячому і видала його секрет. Виявляється, чоловік проявив свою невірність і пішов від Нелі Шовкопляс. Що саме сталося, читайте у нашій статті.

Ні для кого не секрет, що колектив телеканалу “1+1” найдружніший. Колеги спілкуються не тільки в межах в студії, але й далеко поза нею.

Так, Людмила Барбір та її партнер Руслан Сенічкін є найкращими друзями, Соломія Вітвіцька має у товаришах майже увесь колектив ТСН, а Наталія Мосейчук хоча і тримається подалі, але завжди з повагою ставиться до інших журналістів. Це помітно і з того, як вони взаємодіють, і тим паче, коли приходять на поміч одне одному. Якщо хтось захворів, це не буде проблемою для адміністрації, яка одразу ж знайде короткочасну заміну члену колективу.

Лідія Таран розкрила, до кого Єгор Гордєєв пішов від Нелі Шовкопляс

Нещодавно на особистій сторінці Лідії Таран в соціальній мережі Instagram з’явився доволі цікавий кадр. На ньому Єгора Гордєєва готують для зйомок іншої програми. Лідія заявила, що телеведучий зраджує і запропонувала підписникам вгадати, у якій передачі він стане телеведучим.

Лідія Таран розкрила, до кого Єгор Гордєєв пішов від Нелі Шовкопляс. Скріншот особистої сторінки Лідії Таран

З варіантів було запропоновано ТСН та “Життя відомих людей”. Варто відмітити, що Єгор Гордєєв був телеведучим програми новин, і для нього ця посада зовсім не нова, як і її колектив. Тому імовірніше за все, чоловік знову спробує себе більш авторитетнішому форматі. Про це говорять пастельні тона одягу, який підібрали для знаменитості та його волосся, укладене на доволі серйозний манер. Зазвичай, до подібного стилю вдаються саме костюмери та гримери програми новин.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.