Наташа Корольова без запрошення прийшла до екс-чоловіка Ігоря Ніколаєва та зацілувала співака у всіх на очах

Відомий російський співак Ігор Ніколаєв влаштував масштабний концерт, серед глядачів якого опинилася і його екс-дружина Наташа Корольова, яка вже давно заміжня за Тарзаном. Тим не менш, співачка вручила колишньому букет жовтих тюльпанів та зацілувала його у всіх на очах.

11 років Наташа Корольова була дружиною Ігоря Ніколаєва. У шлюбі композитор написав для коханої безліч хітів, які шанувальники досі співають з великим задоволенням. Публіка також чекала на возз’єднання артистів, згадуючи їхні чудові спільні виступи. І нарешті, це сталося – Наталя разом з подругами вирушила на ювілейний концерт колишнього обранця з величезним букетом жовтих тюльпанів. Навіть сам Ніколаєв не знав про плани співачки.

Коли Ігор співав на сцені, Наташа підспівувала йому, сидячи в глядацькому залі. Концерт так розчулив зірку, що вона не стримувала свої бурхливі емоції. Зал просто вибухнув, коли прозвучали хіти “Маленькая страна” та “Дельфин и русалка”. Обидві пісні супроводжувалися фотографіями екс-подружжя на великому екрані.

Наташа Корольова та Ігор Ніколаєв у молодості
Наташа Корольова та Ігор Ніколаєв у молодості

Посеред концерту Корольова підійшла до сцени, аби подарувати Ніколаєву квіти, взяла мікрофон і сказала:

“Народ просить жовтих тюльпанів, просто. Ігоре Юр’євичу, давайте збацаємо”.

Композитор одразу ж сів за синтезатор і почав акомпанувати Наташі. Спільний номер колишніх чоловіка та дружини викликав справжній фурор, однак і на цьому сюрпризи не закінчилися. Корольова, коли закінчила співати, промовила:

“Ну, поцілуйчик один”.

Маестро після нетривалих роздумів присів та дозволив зірці чмокнути себе в щоку. Відбувалося все під неабияке захоплення залу.

Розійшлися Корольова і Ніколаєв ще на початку нульових. Спершу стосунки між ексами були напруженими, але з часом вони змогли забути минулі образи і стали добрими друзями. Наразі Наташа живе у шлюбі з танцюристом Сергієм Глушко, більш відомим як Тарзан, а Ігор одружений на акторці та співачці Юлії Проскуряковій.

Схожі статті