|
19.11.2021 22:24

Дзідзьо та Олександр Пономарьов опинилися в одному любовному трикутнику: за чиє серце боряться завидні холостяки

Українські співаки Олександр Пономарьов та Дзідзьо презентували першу спільну пісню "Пазли". У ній два холостяки оповідають історію кохання до однієї жінки та любовного трикутника. Один зі співаків зізнався: йому в житті доводилося пережити подібний болісний досвід.

Олександр Пономарьов та Михайло Хома, відомий як Дзідзьо, презентували першу спільну композицію “Пазли”. У ній артисти розповіли історію любовного трикутника – двом чоловікам подобалася одна дівчина, яку вони не могли поділити між собою.

Цікаво, що обидва артисти свого часу переживали подібну історію. Олександр Пономарьов одного відверто разу відверто розповідав про стосунки з першою дружиною – продюсеркою Оленою Мозговою. Жінка неодноразово зраджувала співакові, тож йому доводилося ділити кохану з іншими. Кінець-кінцем Пономарьов не витримав та пішов від дружини, забравши з собою доньку Жену, яку виховував самостійно.

Дзідзьо та Олександр Пономарьов опинилися в одному любовному трикутнику

Дзідзьо також на випадок прем’єри розповів свою історію любовного трикутника. Це сталося ще в шкільні роки – тоді йому з другом подобалася одна дівчина. Цей хлопець був старший за Михайла, і кохана майбутнього співака таки вибрала першого. Сам Дзідзьо зізнався: він не міг йти проти друга, тож поступився.

За словами виконавців, пісня “Пазли” народилася давно, але через щільні графіки Пономарьова та Хоми вони ніяк не могли знайти часу для запису. Олександр каже, що вважає цю композицію справжньою лірикою, яка не підлягає під жодні музичні стандарти, про які говорять продюсери провідних радіостанцій.

Дзідзьо та Олександр Пономарьов опинилися в одному любовному трикутнику

Нагадаємо, що Дзідзьо нещодавно розлучився з дружиною, співачкою Славією після 20 років спільного життя. Олександр Пономарьов зараз приховує особисте життя – за його словами у нього є кохана жінка, однак він не хоче афішувати свої стосунки.