Вагітна Настя Каменських полишила Потапа заради молодого співака: “Круто, що нам вдалося”

Дружина Олексія Потапенка, відомого як Потап, співачка Настя Каменських презентувала нову пісню. Артистка записала прем'єрний трек із молодим українським виконавцем Васею Демчуком. Настя зізналася, що її надзвичайно захопив голос артиста-початківця, хоча вона навіть не була впевнена, що їй сподобається ця композиція. Та все ж наважилася на цю роботу.

Українська співачка Настя Каменських нещодавно полетіла у відпустку разом зі своїм чоловіком, продюсером Олексієм Потапенком, у теплі краї. Як виявилося, артистка відпочивала перед презентацією нової композиції. Вперше за довгий час Настя записала пісню в дуеті – для роботи вона запросила зірку молодіжної мережі “Тік Ток” Васю Демчука.

Настя Каменських та Вася Демчук
Настя Каменських та Вася Демчук

Декілька років Каменських виступала в дуеті зі своїм теперішнім чоловіком. Дует Потапа та Насті свого часу став справжнім проривом для української естради – пісні колективу знали напам’ять різні покоління, а самі виконавці були неймовірними зірками.

У 2017 році співачка наважилася розпочати сольну кар’єру та відразу вистрілила з хітовим альбомом. З того часу Потап виступав виключно як продюсер Насті, а сама артистка більше не працювала у дуетах.

Настя Каменських та Вася Демчук
Настя Каменських та Вася Демчук

Але для Васі Демчука Каменських вирішила зробити виключення. За словами зірки, її зачарував голос Васі: він здався їй дуже чуттєвим та проникливим. Спочатку Настя навіть не була впевненою, що їй сподобається фінальний результат нової пісні, але їй дуже хотілося додати до композиції чогось жіночного, чогось від себе.

Вокалісти зустрілися на студії буквально через декілька днів після першої розмови про спільну роботу. Сам Демчук захопився професіоналізмом Каменських та розповів, що завжди захоплювався її творчістю і талантом.

“Круто, що нам вдалося попрацювати разом. З першої ж спільної демки я зрозумів, що Настя не просто прожила цю пісню, а й додала до неї свого жіночого погляду, вклала свою душу”, – поділився виконавець щодо їхнього треку.

Пісня вже завірусилася в інтернеті та стала досить популярною серед меломанів.

Схожі статті