Як виглядає свекруха Марічки Падалко? Худа жінка з короткою стрижкою розсталася з сином 20 років тому

Відомо, що чоловік зірки плюсів Марічки Падалко політик Єгор Соболєв родом з Російської Федерації. Саме там він і залишив свій батьківський будинок. Свекруха телеведучої рідко світиться поряд з сім'єю сина, але ми дізналися, як вона виглядає і де живе.

Зірка плюсів Марічка Падалко пов’язала своє життя з політиком Єгором Соболєвим більше 10 років тому. Історія їхнього кохання настільки дивовижна, наскільки і скандальна. Адже знаменитість не встояла і стала коханкою майбутнього благовірного. На той час обидва мали партнерів, але Марічка мріяла про дітей і сімейне щастя, тому наважилася на кардинальні зміни.

Бабуся — головний герой

Марічка Падалко та Єгор Соболєв
Як виглядає свекруха Марічки Падалко

Якось телеведуча розповідала, що велику роль у історії кохання зіграла її рідна бабуся, яка прикривала її та допомагала будувати взаємини з Єгором. Саме вона повірила у щирість почуттів пари, і не сварила Марічку за формат стосунків, з якого вони починали. Неймовірно швидко ці взаємини переросли у бурхливий роман, обидва попрощалися з колишнім життям і увійшли у новий етап людьми, які належать лише одне одному.

Як виглядає свекруха Марічки Падалко

На жаль, про реакцію майбутньому свекрухи Марічки нічого невідомо, але зараз між ними прекрасні взаємини. Олена Соболєва називає телеведучу найкращою невісткою, і постійно коментує її публікації.

Так як Єгор приїхав до України з Росії на початку двохтисячних, цілком логічно, що його родина залишилася на батьківщині. Так, Олена проживає в Анапі. Там знаходиться і рідний брат політика. Через політичну обстановку сім’я не може бачитися настільки часто, як того хотіла б.

Жінка обожнює природу і мистецтво, тому на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram більшість публікацій присвячені саме цим двом темам.

Схожі статті