“Емоційний удар”: Андрій Хветкевич розповів, як Злата Огнєвіч розбила йому серце у Холостячці

Минулої п'ятниці 2-й сезон романтичного реаліті-шоу "Холостячка" покинув Андрій Хветкевич, який, як виявилося, був ледь не улюбленцем публіки. На жаль, любов аудиторії до хлопця проявилася лише після його прощання зі Щлатою. Як почувається герой, дізнайтеся у нашій статті.

Плавець та фрідайвер Андрій Хветкевич залишив шоу “Холостячка” у 10 випуску. Після знайомства з мамою 35-річна співачка Злата Огнєвіч зробила неочікуване рішення, яке було обґрунтоване тим, що вона не хоче заподіяти йому болю. Адже його мама попросила Злату цього не робити. Це прохання не пішло на користь стосункам молодих людей, і Огнєвіч, злякавшись, попрощалася з Андрієм.

Андрій Хветкевич розповів, як Злата Огнєвіч розбила йому серце у Холостячці

Під час розставання із артисткою у 38-річного Андрія на очі навернулися сльози. Свої емоції він повністю вирішив виразити на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Він зізнався, що розрив з головною героїнею реаліті приніс йому біль і став емоційним ударом.  Слова екс-учасника проекту були настільки ніжними та наповненими любов’ю, що Злата не змогла пройти повз, і прокоментувала його публікацію..

“Андрію, я дуже рада, що проєкт нас познайомив, дякую за спілкування та чарівні побачення! За кожне з них”, – написала артистка.

Хветкевич також відреагував на повідомлення Злати. І відзначив свою взаємність.

Варто відмітити, що навіть конкуренти Андрія з гідністю попрощалися з ним. Ба більше, вони дали зрозуміти, що вважають його найдостойнішим, і пораділи, що аудиторія розділяє їхню думку. Фанати шоу дійсно не змогли зрозуміти, чим керувалася співачка, коли відправила додому найщирішу людину з проєкту. Тим не менш, ні для кого не секрет, що між Златою та Хветкевичем не було іскри. Чого не скажеш про її взаємодію з Максимом Тарапатою, наприклад.

Схожі статті