Тіна Кароль відгуляла гучне весілля і оскандалилася вибором сукні, що викликала шквал критики: “Розпишіться”

Відома українська співачка Тіна Кароль знову потрапила у скандал. Причиною цьому стала сукня, яку зірка обрала для виступу на весіллі. Організатори були дуже не задоволені ставленням зірки і зробили конфлікт з нею публічним, прикріпивши свої претензії до неї.

Українська поп-діва має велику фан-базу, тож не дивно, що вона активно запрошується на весілля виступати. І хоча свято з нею одразу ж набуває певного настрою і помпезності, навіть за великі гонорари зірка дозволяє собі порушити дрес-код та ігнорувати прохання замовників.

Тіна Кароль відгуляла гучне весілля

Тіна Кароль відгуляла гучне весілля. Кадр з весілля

Спеціаліст з організації весіль Хптстина Кривцова поскаржилася на співачку, яка не дотрималася вимог з кольору наряду та зіпсувала настрій гостям своєю витівкою. За словами організатора, Кароль повідомили про побажання щодо концертного вбрання – він не має бути темним. У підсумку співачка та її шоу-балет виступили перед молодятами та гостями у чорних костюмах.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Кривцова опублікувала відео з уривком виступу Тіни Кароль. За іронією співачка виконувала свій новий хіт “Скандал”.

“Коли три місяці брифуєш артиста, надсилаючи #colormood і концепти, по-людськи просиш не працювати на весіллі в чорних костюмах і взяти стійку з квітами в рамках концепту або використовувати нашу. Отримайте. Розпишіться”, – написала організатор.

Здається Тіні куди важливіше дотримуватися своєї постановки, ніж звдовільняти бажання клієнтів. Суперзірки іноді так чинять, і нічого з цим не поробиш. Або ж у її шоу-балету просто не були інших костюмів. Чи залагодили організатор, молодята та поп-діва конфлікт, достовірно невідомо.

Залишається сподіватися, що наречена не сильно засмутилася і отримала як музичне, так і естетичне задоволення.

Схожі статті