Олег Винник став зіркою завдяки дружині: спливло архівне інтерв’ю про роль Таюне в кар’єрі виконавця

Зараз Олег Винник тримає своє особисте життя у таємниці, адже розділяє творче життя та особисте, і не хоче, щоб одне впливало не друге. Тим не менш, усе приховане рано чи пізно стає явним, а секрети зірок, інколи найсокровенніші стають відкритими для суспільства.

Повелитель вовчиць Олег Винник став популярним ще на початку нульових. В Україні його тоді не знали, але добре знали в Європі.

Разом з молодою дружиною звичайний хлопець з Черкас відправився підкорювати сцену до Німеччини. Там він полонив театральну публіку та став зіркою. І інтерв’ю, яке він дав 2004 року, він зізнався кому завдячує цим успіхом.

Спливло архівне інтерв’ю Олега Винника

Так, у ньому знаменитість честно говорить про роль коханої в розвитку його кар’єри. Мовляв, саме вона змусила піти його на прослуховування, яке в результаті відкрило йому всі двері.

Олег Винник відгуляв гучне весілля з Таюне
Олег Винник відгуляв гучне весілля з Таюне

Варто відмітити, що до Німеччини  він також потрапив разом з коханою, але вже на початку дев’яностих. Це був обмін студентами, тому буде справедливо сказати, що подружжя прожило там щонайменше 15 років. Подейкують, що у Таюне та Олега там навіть народився син Юліан, який залишився жити у рідній країні.

Про стосунки виконавця та його бек-вокалістки фанати здогадувалися, але піддавалися сумнівам. Згодом преса взяла інтерв’ю у односельчан знаменитості, які розповіли і про весілля зіркового подружжя, і про їх подальше життя.

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне
Спливло архівне інтерв’ю Олега Винника

Ба більше, ці розмови велися журналістами неодноразово. Тобто, версію щодо того, хто є офіційною дружиною Олега Винника було підтверджено. Зараз навіть колеги виконавця дозволяють собі пожартувати про його таємничість. Наприклад, Оля Полякова заявила на всю Україну, що Олег знімає обручку, коли виходить на сцену.

Схожі статті