Як виглядали Алла Пугачова та Максим Галкін у день знайомства: неначе мама з сином вийшли на прогулянку

Пару Алли Пугачової та Максима Галкіна сьогодні обожнюють мільйони прихильників. Однак на початку їхнього роману багато-хто не розумів цих стосунків та вважав їх тимчасовими. Вся справа у різниці між закоханими - Примадонна старша за свого обранця на 27 років. Тим не менш Максим і Алла вже майже 20 років.

Шоумен Максим Галкін та співачка Алла Пугачова виявилися чи не найміцнішою парою у шоу-бізнесі, не зважаючи навіть на різницю у віці в 27 років. Ще на початку їхніх стосунків прихильники засуджували цей союз. Особливо багато-хто був засмучений тим фактом, що Алла покинула Філіпа Кіркорова заради молодого коміка. Тим не менш з часом ця пара стала улюбленицею мільйонів.

Галкін і Пугачова офіційно оформили свої стосунки в 2011 році, а у 2013 сурогатна мати народила їм двійнят Лізу та Гарі. Однак роман між закоханими розпочався набагато раніше. За словами самої Примадонни, історія цієї любові мала старт ще тоді, коли вони жила з Філіпом.

Хто справжня матір дітей Алли Пугачової і Максима Галкіна
Максим Галкін та Алла Пугачова з Лізою та Гарі

Максим і Алла познайомилися в 2001 році. Цікаво, що познайомив їх саме Кіркоров. Як зізнавався Галкін, кохання з першого погляду в той момент не сталося – їм з Пугачовою знадобилося ще декілька місяців, аби розібратися у собі та своїх почуттях.

Сама артистка зізнавалася, що першою думкою, яка з’явилася в неї під час зустрічі було “Я побачила симпатичного очкарика”. Пара тоді проспілкувалася декілька годин, після чого співачка не могла позбавитися від відчуття, що знала цього юнака й раніше, задовго до цієї зустрічі.

Як виглядали Алла Пугачова та Максим Галкін у день знайомства
Як виглядали Алла Пугачова та Максим Галкін у день знайомства

Після першої зустрічі нові знайомі все частіше проводили час разом – кудись їздили, прогулювалися, багато розмовляли. Перший крок наважився зробити саме Галкін, який зізнався у своїх почуттях, а Алла не могла не відповісти взаємністю – вона теж була закохана в набагато молодшого за себе актора.

Перший час вони приховували свій роман, а згодом відкрили усю правду, переживши шквал критиків та шоу-бізнесових скандалів. Зараз Максим та Алла не зважають ні на різницю у віці, ні на рідкісні негативні коментарі у свою адресу – головне, що вони щасливі.

Схожі статті