Діма Коляденко відверто розповів про шлюб з легендарною Іриною Білик: “Я жив під мостом з бомжами”

Легенда української естради Ірина Білик кілька років прожила у цивільному шлюбі з хореографом Дімою Коляденко. Він шість разів робив їй пропозицію руки та серця, у відповідь на що співачка каблучку забирала, а заміж не виходила, тож тепер вперше за багато років Дмитро вирішив відверто розповісти, якими насправді були їхні стосунки.

Бурхлива історія кохання Ірини Білик та Діми Коляденка розпочалася у 2001 році. Іскра між хореографом і українською Примадонною спалахнула на концерті у Вінниці, після якого Дмитро запросив співачку до ресторану і замовив так багато усього, що грошей на розрахунок не вистачило.

Коляденко залишив у заставу свій перстень, але забрати назад його вже не зміг – наступного дня ресторан згорів. Втім, знаку долі в цьому він не розгледів. Так за кілька місяців після першого побачення Білик розлучилася з чоловіком і вони з Дімою стали офіційною парою.

Діма Коляденко та Ірина Білик
Діма Коляденко та Ірина Білик

До чергового шлюбу співачка не поспішала, хоча хореограф освідчувався їй аж шість разів. За його словами, вона каблучки забирала, але заміж не виходила. Публіка співчувала Коляденку, навіть не здогадуючись, які сцени він влаштовував Ірині за зачиненими дверима їхньої оселі:

“Я різав її картини, я викинув диван з 13-го поверху, я заклеїв усю її косметику, я йшов босим по Києву… Це було жахливо… Я жив під мостом з бомжами. Мені так хотілося, щоб вона мене шукала, щоб вона переймалася”, – розповів Діма в інтерв’ю програмі “ЖВЛ“.

Діма Коляденко жив під мостом з бомжами
Діма Коляденко жив під мостом з бомжами

Після чергового скандалу Білик вигнала Коляденка з дому. Це був фінал п’ятирічного зіркового роману, однак Дмитро ще довго не міг заспокоїтися. На емоціях він продав особисті фото Ірини жовтій пресі, а за злістю не забарилися чарка, депресія та повна зневіра у жінках.

Кілька років Діма приходив до тями, сидячи перед психотерапевтом, і остаточно заспокоївся, коли опанував нове хобі – карти Таро:

“Вони мене вивели з депресії. Мені потрібна була інформація – яка причина мовчання, яка причина, що я наступаю на одні й ті ж граблі”.

Дмитро Коляденко
Діма Коляденко розповів, як вийшов з депресії після розлучення з Іриною Білик

Коли Коляденко відповів на усі свої питання, нарешті зміг пробачити жінкам, які робили йому боляче, всі образи. Тепер з Іриною вони близькі друзі.

Схожі статті