Олег Винник вкотре скасував концерт через хворобу: “Ми до останнього робили все можливе”

Співак Олег Винник — один із найбільш популярних артистів на українській естради. Він з легкістю збирає багатотисячні зали під час своїх концертів уже декілька років і не збирається зупинятися — Олег продовжує випускати нові треки. Щоправда один із останніх виступів Винника довелося скасувати.

Олег Винник за останні декілька років став справжнім феноменом вітчизняної сцени. За рік він дає десятки концертів — зупинити його здатні хіба що карантинні обмеження. Та й з ними співак знаходив способи боротися — Олег спілкувався зі своїми прихильниками у форматі онлайн.

Після карантину він з легкістю зібрав зал у Львові — фанати засумували за артистом не менше, ніж він за ними. До того ж Олег на часть такої події дав велике інтерв’ю для телеканалу “1+1”. В розмові артист зачепив теми власного здоров’я — за його словами, він також перехворів на ковід. Хворобу виконавець переніс непросто і навіть бували дні, коли йому здавалося, що він більше ніколи не повернеться на сцену.

Як виглядає перша дружина Олега Винника
Олег Винник

Окрім того, Винник зізнався, що за всю свою кар’єру лише один раз відміняв концерт. Причиною тоді був став його здоров’я. Хоча прихильники з розумінням поставилися до цієї прикрої ситуації, сам співак переживав той момент досить тяжко — він розуміє, що деякі слухачі та слухачки їдуть на його виступи і в дощ, і в сніг, а часом навіть з інших міст. Тож йому надзвичайно непристо далося це рішення.

І ось головному вовку України вдруге за свій професійний досвід довелося відмінити концерт. Олег мав зустрітися зі своїми прихильниками 24 та 25 листопада в палаці “Україна”. Проте виконавець повідомив, що через стан свого здоров’я не зможе вийти на сцену.

“Ми до останнього робили усе можливе, аби наші зустрічі відбулися. Але, на жаль, стан мого здоров’я не дозволяє вийти на сцену”, — написав артист у своєму особистому блозі.

До слова, фанати підтримують улюбленого артиста та з розумінням ставляться до його вибору. Усі бажають йому здоров’я та скорішого одужання.

Схожі статті