Вагітна Наталія Могилевська одягла пишну чорну сукню і показала круглий живіт: нарешті щаслива мама

Наталія Могилевська — одна з найяскравіших та найзнаковіших вмконавців в українському шоу-бізнесі. Її харизма, любов до життя, працьовитість та впевненість у своїх силах надихають фанатів, які у захваті від творчості співачки. Нещодавно їй вдалося заінтригувати своїх шанувальників. Як, дізнайтеся у статті.

Наталі Могилевській довелося несолодко на шляху до гучного успіху. Щоб стати суперзіркою вона жертвувала особистим життям. І хоча вона будувала стосунки з різними чоловіками, з жодним їй не вдалося знайти щастя. Постійні думки про роботу, нові проєкти та невміння знайти баланс призвели до того, що зірка була готова до створення сім’ї у доволі зрілому віці. Її колишній чоловік Колишній Наталії Олександр Ягольник взагалі шокував публіку розповіддю про безпліддя знаменитості. Але вона спростувала цю заяву і закликала чоловіка до відповідальності.

Вагітна Наталія Могилевська показала круглий живіт

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона з’явилася у чорній пишній сукні. Кадр був зроблений у русі, під час стрибку. В очі кидається фігура знаменитості, яка нагадує форми вагітної жінки.

Деякі користувачі мережі одразу ж почали запитувати зірку, чи чекає вона на малюка. Однак, Наталія Могилевська вирішила залишити ці запитання без відповіді.

Вагітна Наталія Могилевська показала круглий живіт. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Варто відмітити, що не так давно вона обговорювала з підписниками можливість усиновлення дитини з дитбудинку. Могилевська ставиться до цього позитивно, і навіть готова взяти на виховання малюка. Але існує одна проблема: їй необхідно бути заміжньою жінкою. І не просто заміжньою, а мати вірного партнера, який розділить з нею цю місію. Наталія заявила, що поки не знайде таку людину, вона не може піти на такий серйозний крок.

Схожі статті