Дзідзьо відверто розповів, чи зраджував колишній дружині з Олею Цибульською: “Слава про це знала”

Відомий український співак Дзідзьо навесні 2021-го повідомив про розлучення зі своєю дружиною Славією після 20 років разом. Подейкують, що до цього причетна співачка Оля Цибульська, тож артист вирішив більше не мовчати і розповісти, чи дійсно у шлюбі мали місце зради.

Розлучення DZIDZIO і Slavia стало повною несподіванкою для фанатів, адже їх вважали однією з найміцніших і найзразковіших пар українського шоу-бізнесу. Втім, насправді у відносинах подружжя все було не так безхмарно, як здавалося.

За словами Михайла (справжнє ім’я співака), проблеми у взаєминах почалися давно. Якийсь час тікати від них вдавалося завдяки роботі, однак це все ж таки не вирішення. Коли пара зрозуміла, що сенсу триматися одне за одного більше немає, вони роз’їхалися, а згодом подали на розлучення. Конкретних подробиць шлюбних негараздів Дзідзьо не розкривав, тоді як Славія у численних інтерв’ю називала безліч причин, котрі призвели до розпаду родини.

Весілля Дзідзьо та Славії
Дзідзьо та Славії розлучаються

Як стверджує Ярослава, чоловік не вірив у її талант, відтягував питання появи дітей, грав з Цибульською закоханих, не спростовуючи чуток про їх роман у пресі. Ба більше, Slavia приєдналася до тих, хто вважає, що син Олі дуже схожий на DZIDZIO.

Нарешті і сам Михайло почав ділитися своїми думками з приводу розлучення. Він не приховує – переживати все це під прицілом камер важче, адже разом з любов’ю публіки популярність відбивається і подвійною порцією критики:

“Я знав, що в мене так буде. Я міг це зробити скоріше, але боявся, яка реакція буде в людей – як так, гарна дівчина, а він її кидає. Що не так? А те, що вдома порозуміння немає, те, що я лягаю спати, Слава ще щось робить, я встаю, Слава ще спить. Треба було взяти відповідальність, тому набрався сміливості, заявив, сказав, що ми розлучаємося, і зараз думаю, що це був найправильніший такий момент в моєму житті”, – розповів Дзідзьо у програмі “Зірковий шлях“.

Дзідзьо відповів, чи зраджував Славії з Олею Цибульською
Дзідзьо відповів, чи зраджував Славії з Олею Цибульською

Також співак зазначив, що ніякого роману з Цибульською у нього не було, навіть натяку на це:

“В мене з Олею ніколи нічого не було, і Слава це прекрасно знала”.

Схожі статті