Чому Максим Галкін і Алла Пугачова приховують сурогатну матір Лізи та Гаррі: як виглядає ця жінка

Зіркова пара Максима Галкіна і Алли Пугачової щоразу дивує публіку. Спочатку повною несподіванкою став роман співачки з молодим гумористом через велику різницю у віці, а потім ще більший ажіотаж викликала поява на світ їхніх дітей Лізи і Гаррі, коли Примадонні було вже за 60.

Батьками закохані Максим і Алла Борисівна стали у 2013 році завдяки сурогатній матері. Знаменитості не приховували, що вдалися до таких послуг, однак частина шанувальників досі має сумніви щодо спорідненості Пугачової з двійнятами. Мовляв, артистка не могла надати для ЕКЗ свій біоматеріал, оскільки вже давно віджила свій репродуктивний вік. Галкіна ж без сумнівів вважають біологічним батьком Лізи та Гаррі.

Довгий час ім’я жінки, яка виносила і народила дітей зірковому подружжю, не розголошувалося, але не так давно вона сама вийшла з тіні та з’явилася в ефірі відомого телешоу. Як стверджує преса, сурогатною матір’ю двійнят Пугачової і Галкіна стала Олена Шириніна. Вона розповіла про те, як це виношувати дітей для інших батьків і зізналася, що сприймає це як можливість подарувати щастя бездітним парам:

“Треба себе психологічно підготувати – знати, що приносиш щастя іншим людям. Це їхні діти. Просто я допомагаю їм їх виносити. Коли Бог дає можливість, фізичний стан, то чому б і ні? Можливо, я така людина, але мені не було важко віддавати дітей, тому що я знала, що приношу таким чином їм щастя”.

Хто справжня матір дітей Алли Пугачової і Максима Галкіна
Хто справжня матір дітей Алли Пугачової і Максима Галкіна

Сам гуморист раніше розповідав, що сурогатна матір не знала, кого робить батьками, та зрештою вона отримала більший гонорар, ніж було обумовлено спочатку.

В мережі навіть порівнюють зовнішність Олени з донькою Галкіна і Пугачової Лізи. Багатьом користувачам здається, що дівчинка дуже схожа на жінку, однак більшість фанатів притримуються думки, що її біологічна мама все ж таки Алла Борисівна.

Сурогатна матір дітей Алли Пугачової і Максима ГалкінаЛізи і Гаррі Галкіних
Сурогатна матір дітей Алли Пугачової і Максима Галкіна Лізи і Гаррі Галкіних

А якщо хочете дізнатися, який спадок Примадонна приготувала для спадкоємців, дивіться наступне відео:

Схожі статті