(ФОТО) Євгенія Власова змила грим і показала, як хвороба та роки змінили обличчя: “Це викликає сум”

Євгенія Власова колись не сходила з головних сторінок новин. Хвороба вкрала у неї популярність, кар'єру, але не її силу духу та енергію. За тріумфальним поверненням артистки разом із шоу "Танці з зірками" спостерігала вся країна. Як живе і виглядає співачка поза камерами - читайте далі.

Її хіт “Вітер надії” досі радо звучить на святах, а поява самої співачки на публіці – справжня подія для її фанатів. Зараз медійна кар’єра Євгенії Власової починає відроджуватися, але попри знову пійману славу, зірка не віддалилася від прихильників і чесно розповідає про своє життя.

Нещодавно у своєму блозі вона торкнутися теми, якої боїться кожна справжня жінка – старіння та вікові зміни обличчя.

“Так, я впевнена в тому, що старість це останнє випробування і кожен старичок і старенька, для мене герої. Спостерігаю за цими дівчатками і захоплююсь! Я бачу в них молодих людей закутих у старіє тіло і це викликає смуток”, – написала артистка.

Власова наголосила, що вона зараз користується простими засобами догляду за собою. Вона не відвідує брендові бутики попри свій статус.

Свій вік вона приймає, від зморшок не збирається позбавлятися і цінує такий досвід. Тим паче знаменитість каже, що молодості їй додає правильне харчування та відсутність шкідливих звичок.

Як виглядає Євгенія Власова без гриму та перуки?

Артистка під час лікування була змушена позбутися свого розкішного волосся. Зараз у 43 роки вона знову може похизуватися довгою косою.

Без мейку публіка прийняла її просто розкішно. Співачка показала відео, де гуляє у парку у простій толстовці та навіть не припудривши обличчя. У коментарях розпочався цілий шквал компліментів для Жені:

  • “Від вас іде світло”
  • “Наша красуня”
  • “Ви така розумна, глибока та дуже гарна. Захоплююсь!”
  • “Євгенія, ви даруєте потужний заряд позитиву та добра. Дякую вам за це”
  • “Євгенія, ви талановита співачка і як ми побачили це не єдиний ваш талант”
  • “Найкрасивіша та найталановитіша співачка мій кумир тільки давно не чути пісень дуже подобаються всі пісні”

Схожі статті