Куди зникли зі сцени солістки гурту “Алібі”: чим займаються і як виглядають сестри Анна та Аліна Завальські

Гурт "Алібі" на початку нульових був на піку своєї популярності. Пісні сестер Завальських крутили найкращі радіостанції країни, а їхні відеокліпи транслювали провідні музичні телеканали. Однак колектив зник зі сцени так само раптово, як і підкорив її. Редакція "Сенсації" намагалася з'ясувати, чим зараз займаються солістки "Алібі".

Дівочий гурт “Алібі” був одним із популярних колективів свого часу. Цей проєкт можна назвати по-справжньому сімейним, адже його солістки – рідні сестри Анна та Ангеліна Завальські. Продюсером дівчат виступав їхній батько Олександр Завальський, який працював над “Алібі” разом зі своїм другом та колегою Дмитром Клімашевським.

Історія дуету розпочалася у 2001 році. Анна та Ангеліна ще до того починали поступово підкорювати сцену та навіть працювали в декількох інших колективах, які також продюсував їхній тато. Взагалі, як розповідали артистки, вокалом обидві займалися ще з дитинства й завжди мріяли стати частиною шоу-бізнесу.

Дует Алібі
Дует Алібі

У 2012 сестри Завальські раптово оголосили, що “Алібі” розпадається. В ЗМІ багато писали, що причиною тому став конфлікт між дівчатами, однак Анна та Ангеліна самі спростували це твердження. За їхніми словами, у них просто не залишилося часу для роботи над колективом – обидві народили дітей та будували сім’ї, тож поєднати родину та роботу було непросто.

Щоправда після обидві спробували себе в сольній кар’єрі. Для Ангеліни один із кліпів зняв один із найбільш іменитих режисерів Алан Бадоєв. Проте особливого успіху ці роботи дівчат, на жаль, не отримали – прихильники продовжували переслуховувати пісні “Алібі”.

Група Алібі
Група Алібі

В 11 сезоні “Голосу країни” несподівано для усіх виступили Завальські. Як виявилося, після паузи в декілька років сестри об’єдналися і тепер виступають під іменем The Alibi Sisters. Тренери проєкту запрошували дівчат у свої команди, однак ті відмовилися. За їхніми словами, вони захотіли просто попрощатися таким чином зі старим репертуаром та заспівати для слухачів і колег. Однак займати місця молодих виконавців вони не хочуть.

Схожі статті