Лілія Ребрик понастальгувала за СРСР: приміряла образ Снігуроньки і пригадала щасливу радянську юність

Лілія Ребрик прославилася завдяки ряду українських передач. Акторку та ведучу на раз вподобав глядач, а від прихильників просто не має відбою. Своє приватне життя показує зірка у мережі. Нещодавно вона згадала своє життя за радянських часів і похизувалася світлинами.

Лілія Ребрик. Вона стильна, ефектна і знає, як зацікавити глядача. Артистка може здивувати не тільки дикторською вправністю, а й акторською майстерністю. Недарма ж її з радістю запрошують у кіно і серіали режисери різного рангу. Популярна дружина Андрія Дикого просто обожнює приміряти на себе різні амплуа.

Нещодавно у сторіз в інстаграмі знаменитість засвітила новий образ. Готуючись до прийдешнього 2022, вона на мить стала Снігуронькою.

Лілія Ребрик понастальгувала за СРСР

Костюм сів на неї просто ідеально, білосніжні кучері, янгольське обличчя – здається, що вона народилася для цієї ролі.

Лілія Ребрик понастальгувала за СРСР

Ребрик зазначила, що з самого дитинства вона грає Снігуроньку на всіх зимових урочистостях.

Що кажуть історики про казкову героїню?

Нам же цей персонаж також дуже добре знайомий з малих років. Саме онучці Діда Мороза дітки розповідали віршики та з нею водили хороводи. Втім, у нових реаліях казкова героїня виявляється має непросте минуле.

Снігуронька

Так, Снігуронька фігурувала у фольклорних творах, її малював ще у 19 сторіччі Врубель, але популярності набула за радянських часів. Багато хто у мережі схильний відносити її до символів новорічного СРСР. Популяризується онучка Діда Мороза з 1930-х років. Історики схиляються до думки, що так витісняли образи християнської різдвяної міраклії зі свідомості людей.

В Україні зараз дедалі рідше можна зустріти Снігуроньку у новорічних п’єсах, лялькових виставках чи різдвяних іграшках. На перше місце виходить Святий Миколай або Санта Клаус, у яких ніяких онучок-помічниць, звісно, не було.

 

Схожі статті