Юрій Горбунов покинув Україну, Осадчу і дітей: шоумена застали між п’ятими точками двох іноземок (ФОТО)

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов одружений на колезі по цеху Катерині Осадчій, з якою виховує двох спільних синів. Молодшому зараз всього кілька місяців, однак це не спинило зіркового тата від поїздки за кордон, де він весело проводить час в компанії двох іноземок.

Історія кохання Каті Осадчої і Юрія Горбунова бере свій початок з “Голосу країни”, за кулісами якого між колегами і спалахнули почуття. Сталося це у 2015 році, і саме ведучу “Світського життя” вважають причетною до розлучення шоумена з першою дружиною після 20 років у шлюбі. Подейкують, Катерина стала коханкою Юрія, ще коли він був одруженим на іншій жінці.

“Слава” розлучниці не завадила щастю Осадчої поруч з Горбуновим. Закохані ніколи особливо не афішували подробиць свого роману, але знаковими подіями діляться з публікою з великим задоволенням.

Так, в лютому 2017-го згодом після одруження у них народився син Іван. Обличчя хлопчика зіркові батьки довгий час ховали від камер, і лише нещодавно нарешті вперше показали спадкоємця. Молодшого братика Івасику Юрій і Катя подарували у серпні 2021-го. Новонародженого щасливі телеведучі назвали Данилом.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами
У Каті Осадчої і Юрія Горбунова народився син

Про плани на подальше поповнення в родині Осадча говорить неохоче, тоді як Горбунов відкрито їй натякає, що ще мріє про донечку. Татусь навіть вже вигадав ім’я для своєї принцеси.

Не виключено, що ці розбіжності стали причиною несподіваної поїздки шоумена за кордон, яка також може бути пов’язаною зі робочими справами. Зараз вінзнаходиться в Парижі, де відвідує екскурсії містом, але не повідомляє, навіщо прилетів до Франції, до того ж без дружини і дітей.

Юрій Горбунов розважається в Парижі без Каті Осадчої
Юрій Горбунов розважається в Парижі без Каті Осадчої

Особливої уваги заслуговує нове фото Горбунова в Інстаграмі, зроблене під час прогулянки містом. Позує ведучий буквально між п’ятими точками двох іноземок з радісною усмішкою на обличчі, але ці іноземки – скульптура, тож фанатам не варто перейматися за шлюб Юрія і Катерини.

“Всім доброго ранку і гарного дня!”, – підписав кадр Горбунов.

У коментарях теж звернули увагу на обране зіркою місце для позування:

“Ранок почався добре. В центрі жіночих принад”.

Горбунов позував між п'ятими точками двох іноземок
Горбунов позував між п’ятими точками двох іноземок

Схожі статті