Зірка “Діамантової руки” Світлана Світлична потрапила до психлікарні: що сталося з 81-річною акторкою

Колись Світлана Світлична була мрією для кожного радянського чоловіка. Знаменита білявка стала зіркою випадково, і проживала життя відомої красуні до самої старості. Навіть зараз нею цікавляться, але наприкінці її шляху їй доводиться непросто. Що сталося з Світличною, дізнайтеся у нашій статті

Госпіталізовану актрису Світлану Світличну доставили до психіатричної клініки, стверджує низка джерел. Це нібито пов’язане із ураженням судин головного мозку.

Зірка “Діамантової руки” Світлана Світлична потрапила до психлікарні

Світлана Світлична та Брій Нікулін
Зірка “Діамантової руки” Світлана Світлична потрапила до психлікарні

Як виявилось, медики були стурбовані емоційним станом артистки, а також змінами у поведінці. Це сталося під час лікування проблем із серцем. У лікарні Світлана Опанасівна могла раптом стати агресивною або починала побоюватися за своє життя. За даними сайту “П’ятого каналу“, у неї було діагностовано ураження головного мозку. У результаті лікарі вирішили перевести зірку до профільної клініки.

У вівторок стало відомо, що Світлична потрапила до лікарні. 81-річна зірка кіноекрана проходила лікування у нейрохірургічній реанімації. Її онука Марія Івашова казала, що коли бабусі стало погано, то вона сама змогла викликати швидку допомогу. Медики наполягли на госпіталізації. Наприкінці жовтня Світлична вже потрапляла до неврології. А перед цим зіркова артистка опинилася в центрі скандалу через своє нібито зникнення. На сполох забили родичі. Літню актрису шукали волонтери та поліцейські. Але з’ясувалося, що вона, не попередивши нікого, навмисно зникла з поля зору громадськості та сім’ї, щоби взяти участь у телепередачі.

Знамениту акторку знайшли прямо в студії на зйомках ток-шоу. Деталі стосовно діагнозу зірки та її стану на даний момент відсутні. Варто відмітити, що минулого року Світлична боролася за життя з коронавірусом.

Схожі статті