“Нам шість місяців”: Єгор Гордєєв накриває столи і приймає вітання, адже святкує народження свого дитяти

Єгор Гордєєв свого часу став відкриттям каналу 1+1, адже молодий спеціаліст одразу досяг великих успіхів на поприщі, де велика кількість журналістів не можуть стати успішними продовж десятиріч. 2021-й став ще одним поштовхом для знаменитості, адже він став продюсером.

2021-й рік став для телеведучого Єгора Гордєєва проривом, адже він перейшов з рядів журналістів до продюсерів. На початку року чоловік запустив свій перший проєкт. Це денне шоу у форматі інфотейнмент – “Твій День” від творців “Сніданку з 1+1”.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко у програмі Твій день
Єгор Гордєєв святкує народження свого дітища

Єгор Гордєєв святкує народження свого дітища

Автори проєкту обіцяли, що разом із новими ведучими та запрошеними гостями глядачі зможуть особливо прожити головні події у легкому невимушеному форматі. І свою обіцянку вони стримали. За півроку проєкт отримав власну фан-базу та вірного глядача, який не пропускає жодного випуску.

Нещодавно на особистій сторінці Єгора Гордєєва в соціальній мережі Instagram з’явилися нові відеоролики, з яких стало зрозуміло — команда ранкового шоу святкує шість місяців. Дітище Гордєєва офіційно стало успішним та прибутковим.

Єгор Гордєєв святкує народження свого дітища. Скріншоти особистої сторінки телеведучого

Варто відмітити, що для телеведучого це був великий сюрприз. Він був дуже втомлений, і не менше здивований привітаннями від своїх колег. Втім, його емоція швидко переросла у радість.  Колектив накрив смачні столи та почав святкувати прямо у закуліссі студії (можливо в офісі).

Насправді для телеведучого це великий прорив, адже далеко не в кожної людини одразу виходить спродюсувати успішний проєкт. Тож Єгору є чим пишатися. Звісно, у цій нелегкій справі йому допомагали продюсери Сніданку, але основний фокус належить саме журналісту, який вклав багато сил та енергії у свій продукт.

Схожі статті