Народили від таємних чоловіків: Алла Мазур, Світлана Лобода та інші зірки, які приховують імена батьків своїх дітей

Життя знаменитостей означає бути постійно в центрі уваги. Папараці, журналісти та прихильники прагнуть знати все про зірок, особливо ті теми, які стосуються особистого життя. Зазвичай, відомим людям складно щось приховати від преси, однак деяким артисткам вдалося зберегти у таємниці ім'я батька своїх дітей.

Алла Мазур

Алла Мазур з сином
Алла Мазур з сином

56-річна журналістка та телеведуча Алла Мазур самостійно виховує сина Артема. Зірка “ТСН” стала мамою у 2008 році, проте ім’я батька хлопчика й досі тримає у суворій таємниці. Алла взагалі не любить говорити про особисте життя й всіляко уникає цієї теми під час інтерв’ю.

Міша Романова

Міша Романова
Міша Романова

Колишня підопічна Меладзе та учасниця гурту “ВІА Гра” Міша Романова стала щасливою мамою три роки тому. Хто являється татом її сина Мартіна — невідомо. Дехто з прихильників припускав, що ним може бути співак Макс Барських. Однак обоє артистів заявляють — вони просто близькі друзі ще з юних років, а Макс просто підтримує подругу.

Даша Трегубова

Даша Трегубова
Даша Трегубова

Телеведуча Даша Трегубова завжди тримала усі подробиці особистого життя під замком. У 2011 вона розлучилася з чоловіком, шлюб з яким тривав менше року. За цей недовгий період зірка народила колишньому коханому доньку Поліну. Зараз пара виховує дівчинку на рівних, не зважаючи на те, що більше не живе разом. При цьому ім’я тата Поліни Даша так жодного разу не розсекретила.

Альбіна Джанабаєва

Альбіна Джанабаєва
Альбіна Джанабаєва

Сьогодні Альбіна Джанабаєва — щаслива мама трьох дітей, яких вона подарувала коханому чоловіку, співаку Валерію Меладзе. Однак про стосунки цієї пари прихильники дізналися не відразу — Альбіна та Валерій більше десяти років приховували свій роман. У 2004 екс-віагрянка завагітніла вперше та народила старшого сина Костю. Ім’я щасливого татуся співачка приховувала цілих десять років. Таємниця розкрилася у 2014-му, коли Джанабаєва завагітніла вдруге — батьком обох синів виявився Валерій Меладзе.

Світлана Лобода

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Ще одна колишня солістка “ВІА Гри”, яка не розкриває ім’я батька своєї дитини — Світлана Лобода. Першу доньку Євангеліну співачка подарувала колишньому громадянському чоловіку Андрію Царю. З ним подружнє життя так і не склалося і пара розійшлася. Але в 2018 році зірка шокувала прихильників новиною про другу вагітність. Від кого саме Лобода народила доньку Тільди офіційно невідомо й досі. ЗМІ та фанати припускають, що татом може бути німецький музикант Тіль Ліндеманн, хоча сама Світлана не коментує цих чуток.

Схожі статті