Аліна Гросу розповіла, як батьки сприйняли її нового нареченого Полянського, який на 12 років старший за неї

Відома українська співачка Аліна Гросу після розлучення з молодим московським бізнесменом будує стосунки з актором Романом Полянським, який на 12 років старший за неї. Пара налаштована на спільне майбутнє серйозно, тож новий обранець зірки вже встиг познайомитися з її батьками.

У 2019 році Аліна Гросу пов’язала своє життя з московським бізнесменом Олександром Комковим. За неймовірно розкішне весілля в Італії, на якому гуляв весь бомонд вітчизняного шоу-бізнесу, заплатили батьки співачки, яким свято молодят обійшлося в 100 тисяч євро. Такі великі гроші вони заробляють завдяки сімейному бізнесу – мережі весільних салонів.

Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро
Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро

Дуже скоро стало зрозумілим, що пишні гуляння не допомогли парі розпочати довгий і щасливий шлях до створення міцної родини. Вже через півроку у шлюбі подружжя роз’їхалося, а згодом вони офіційно розлучилися. За словами Аліни, чоловік поставив її перед фактом, що зустрів іншу жінку, більш заможну.

Невдачу в особистому життя Гросу переживала важко. Вона з головою пішла в роботу, яка і звела її з новим коханням. На зйомках кліпу артистка познайомилася з актором Романом Полянським. Почуття між ними зародилися далеко не одразу, адже на той момент Роман ще був одружений і виховував доньку, тож стосунки спочатку були дружніми. Саме тоді співачка вперше представила Полянського своїм батькам.

Аліна Гросу і Роман Полянський планують дітей
Аліна Гросу познайомила Романа Полянського з батьками

Одного разу вони випадково зустрілися на кінофестивалі:

“Я така: “О, Рома! Батьки – це Рома”. Я кажу, що це мій друг, він знімався у мене в кліпах, він актор”, – розповіла Аліна ТСН.ua.

Через півтора року після цього Гросу і Полянський почали зустрічатися. Тоді зірка вдруге познайомила батьків з актором, але вже як зі своїм коханим та їхнім потенційним зятем.

Рідні добре відреагували на їхні стосунки, а також не звернули уваги на різницю у віці – Роман старший за Аліну на 12 років:

“Якщо ж різниця була б більшою, тоді це вже можна було б обговорити. Але коханню всі віки покірні”, – зауважила співачка.

Схожі статті