Куди зник молодий чоловік Софії Ротару? Ховала вусатого красеня, поки остаточно не втратила його любов

Особисте життя Софії Ротару вкрите таємницями та завжди викликає багато питань у журналістів. Особливо певні її періоди. У молодості артистка могла собі дозволити не боятися, що за кожним її кроком слідкують та проживала своє кохання з усією його повнотою.

До весілля з Анатолієм Євдокименко Софія Михайлівна пережила прекрасний період з Володимиром Івасюком, автором її пісень. Найвідомішими творами Івасюка стали “Червона рута”, “Я піду в далекі гори”, “Водограй”, “Балада про мальви”, “Лиш раз цвіте любов”. Журналісти досі не вірять, що знаменитостей пов’язувала лише дружба. Численні спільні фотографії двох украінських зірок наштовхують на думку про тісний зв’язок, який виник між ними.

Подейкують, що саме Володимир був першим чоловіком артистки, і навіть батьком її первістка. Цікаво, але українська Примадонна досі не спростувала чуток.

Куди зник молодий чоловік Софії Ротару. Архівна світлина Володимира Івасюка

Куди зник молодий чоловік Софії Ротару

Українського композитора і співака Володимира Івасюка поховали 22 травня 1979 року на Личаківському цвинтарі у Львові. На кладовище прийшли понад 10 тис. чоловік. Причини смерті називають різні – серед них нещасливе кохання та творча криза.

На церемонії прощання з великим поетом і композитором булп неймовірна кількість живих квітів. Вінки та букети приносили на його могилу щодня впродовж місяця. Але найбільшої події, яка мала статися, шанувальники творчості Івасюка не дочекалися. Софія Ротару мусила нести портрет чоловіка, але взагалі не з’явилася на похоронах. Усьому провиною став її концертний тур. Артистка знаходилася на Далекому Сході і не змогла поїхати попрощатися з екс-коханим.

Куди зник молодий чоловік Софії Ротару. Архівні світлина Софії Ротару та Володимира Івасюка

Софія Михайлівна не прокоментувала свою відсутність, та чи були взагалі потрібні коментарі.

Схожі статті