65-річна Наталія Сумська розпустила волосся та одягла лосини з кедами: дивовижної вроди жінка (ФОТО)

Легендарна українська акторка Наталія Сумська людина хоч і публічна, але на відміну від молодшої сестри Ольги не відрізняється активністю у соціальних мережах. Втім, зрідка на її сторінці з'являються нові фото, і одне з таких заслуговує окремої уваги.

Акторська династія Сумських користується особливою прихильністю публіки завдяки їхньому безмежному таланту. Звісно, окрім творчості, фанатів цікавить і особисте життя зірок. Якщо Ольга регулярно підтримує зв’язок зі своїми шанувальниками, висвітлюючи все, чим живе, що у неї відбувається та де вона зараз знімається, то Наталія у цьому сенсі більш закрита і навіть критикує молодшу сестру за таку надмірну відвертість. На її власній сторінці в Інстаграм опубліковані всього 9 постів, останній з яких викликав неабияке захоплення зі боку підписників.

Наталія Сумська скаржиться матері на молодшу сестру Ольгу
Сестри Сумські вражають красою

Так, Наталія Сумська виклала світлину з фотостудії, позуючи в молодіжному образі. Артистка одягла жовту блузу з відкритим декольте, блідо-рожеві лосини та білі кеди. Волосся вона розпустила, а на обличчі можна помітити легенький макіяж.

Наталія Сумська одягла лосини з кедами і одразу помолодшала
Наталія Сумська одягла лосини з кедами і одразу помолодшала

Коментатори прийшли в захват, побачивши 65-річну зірку, яка виглядає на 30:

  • “Яка ж ви красуня, дорога Наталія”;
  • “Природньої краси жінка”;
  • “Просто чарівна”;
  • “Наталю, яка ж ви прекрасна! Люблю і захоплююсь вже багато років!”;
  • “Гарніша за Ольгу!”, – пишуть користувачі мережі.

До речі, з Ольгою Наталія вже давно не спілкується. Родички розійшлися не лише в життєвих, а й в політичних поглядах. Крім того, Сумська-старша не розуміє жагу сестри до висвітлення усіх подій свого життя широкому загалу. Мовляв, їй навіть дзвонити не треба, адже немає проблеми у тому, щоб дізнатися, що в неї відбувається.

Наталія Сумська
Наталія Сумська не підтримує активність молодшої сестри Ольги

Ольга сприймає критику старшої сестри спокійно і радить їй бути у даному питанні більш сучасною, адже це наше сьогодення, хочемо ми цього чи ні.

Схожі статті