Віктор Павлік перервав мовчання і зізнався у почуттях до колишньої: “Проти волі моєї теперішньої дружини”

Віктор Франкович Павлік довго стояв осторонь, спостерігаючи, як його нинішня та колишня дружини беруть участь у публічних скандалах. За словами артистах, він не любить подібних конфліктів, але у цей раз жінки перейшли межу, і йому довелося втрутитися. Як прокоментував ситуацію артист, дізнайтеся на нашій статті.

Вранці 25-го листопада у родині Віктора Франковича Павліка розгорівся новий скандал.  Нинішня дружина артиста звинувачує його колишню у замовленні атаки ботів на її клієнтів. Катя щиро вірить, що саме Лора посприяла знищенню її авторитету, як рекламодавця. Вона створила публікацію, у якій пояснила про свої здогадки, та певно не очікувала жорсткої відповіді.

Так, екс-дружина співака не змусила чекати на гучну відповідь, і почала принижувати Репяхову публічно у своєму відеозверненні.

Віктор Павлік перервав мовчання і зізнався у почуттях до колишньої

Сам Віктор Павлік довго стояв осторонь будь-яких конфліктів між дружинами. Але на цей раз межа була перейдена, і він перервав мовчання. Зірка опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до Лори, у якому спростував її слова щодо його небажання йти з сім’ї до коханки та виразив їй свою повагу.

Мовляв, я тобі бажаю всього найкращого, але тримайся подалі. Спровокувати колишнього Лорі вдалося дуже просто — вона відкрито ображала Катю та називала її “твариною”.

Варто відмітити, що описаному скандалу передував не менш гучний. Місяць тому Віктор Франкович заявив, що більше не має наміру виплачувати кредит колишньої за квартиру, яку вони придбали разом 10 років тому. Для Лори ця нерухомість має особливе значення, адже там знаходиться кімнати її покійного сина. Коли Віктор Франкович розлучався, то обіцяв повністю закрити кредитний рахунок. Але з народженням сина Михайла від Репяхової його плани суттєво змінилися. Чоловік повідомив колишню про своє рішення, а та натомість влаштувала публічний конфлікт.

Схожі статті