Таюне дала дозвіл? Олег Винник розповів про свого нащадка з блискучими від щастя очима: “Такий як я білий”

Відомий український співак Олег Винник, який є безумовним улюбленцем жіночої аудиторії і якого називають "повелителем вовчиць", тримає подробиці особистого життя за сімома замками. Втім, у новому інтерв'ю артист вирішив здивувати фанатів своєю відвертістю і трохи відкрив завісу.

Олег Винник вже не перший рік знаходиться на піку своєї популярності та з легкістю збирає будь-який концертний майданчик. Після повернення в Україну з Німеччини, де він грав головні ролі у мюзиклах, слава прийшла до нього швидко. Образ самотнього вовка, який співає романтичні пісні, прийшовся до душі безлічі жінкам, які мріють опинитися на місці коханої свого кумира. Втім, подейкують, що воно вже зайняте бек-вокалісткою Винника Таюне, хоча офіційно артисти цього не підтверджують.

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне
Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне

Та не лише дорослі слухачі обожнюють пісні Олега. Його аудиторія налічує чимало юних меломанів. Деякі вражають відданістю і цілком можуть в майбутньому піти по стопах Винника. Принаймні про одного з можливих нащадків свого творчого стилю співак розповів у проєкті “Бринзя TV“:

“Ми зараз проїхали по Білорусі [інтерв’ю 2019 року], 5 концертів, і на одному з них був хлопчик, такий як я білий, сидів у першому ряду з мамою. І він сидів весь концерт отако [показує свій фірмовий жест – підняті доверху вказівний і середній палець], в чорному костюмі, отаке біле-біле волосся з голубими очима. І я не витримав, я його взяв на руки, на сцену привів, і мені було дуже так незручно. Я запитав: “Скільки тобі років?”. Він сказав: “Шість”. Я порахував – мене там не було в Білорусі на той час, але це було наскільки… Я навіть так до волосся його доторкнувся – чи не перука. Ні, не перука”.

Олег Винник вперше розповів про свого назадка
Олег Винник вперше розповів про свого нащадка

Олег зауважив – просить мам уникати вказівок для дітей, що Винника обов’язково потрібно любити, адже він цінує відвертість та чесність. Більше цікавих фактів про життя артиста на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті