Перша дружина Арсена Мірзояна віддала його Тоні Матвієнко з діркою в кишені: що відомо про статки співака

Дочка народної артистки Ніни Митрофанівни Матвієнко Тоня заміжня за Арсеном Мірзояном, який виявився не найзавиднішим нареченим. Від колишньої дружини в нове життя з Антоніною співак вийшов з діркою в кишені, а на власне житло зіркове подружжя коштів не має.

Роман між Тонею Матвієнко і Арсеном Мірзояном зав’язався після їхньої участі в “Голосі країни”, де вони і познайомилися. Коли про стосунки пари стало відомо широкому загалу, на них полилося не одне відро критики – її охрестили розлучницею, його зрадником, а все тому, що в проєкті Мірзоян втілював образ зразкового сім’янина. Поки він будував кар’єру в Києві, на нього вдома в рідному Запоріжжі чекали двоє дітей і дружина Анна.

Саме почуття до Тоні змусили Арсена прийняти непросте рішення – або забути про все і продовжити жити, ніби нічого не змінилося, або знайти в собі сили відкрити Анні правду і розповісти про те, що закохався в іншу. Майже рік він про це думав і зрештою вирішив, що треба бути чесним.

Арсен Мірзоян з колишньою дружиною і Тонею Матвієнко
Колишня дружина Арсена Мірзояна і Тоня Матвієнко

Виявилося, що Ніна Митрофанівна була проти роману дочки з одруженим чоловіком, і зі свого боку намагалася припинити їхні стосунки, однак сама Тоня не вважає, що розбила чужу сім’ю. Мовляв, це означає лише те, що сім’я була недостатньо щасливою. Мірзоян теж не відчуває своєї провини, оскільки вчинив по-чоловічому і не залишив дружину з синами біля розбитого корита – віддав їм все, що мав:

“Ми з Анею обговорили умовно аліменти, я все віддав, все переписав. Ми почали нормально спілкуватися. Тим паче, я дуже часто приїжджаю до малих”, – розповідав співак у програмі “ЖВЛ”.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Після розлучення з першою дружиною Арсен Мірзоян живе в будинку Ніни Матвієнко

До співочої кар’єри Арсен працював майстром на заводі “Запоріжсталь”, тож до Тоні прийшов з діркою в кишені. Подружжя не приховує – можливості придбати власне окреме житло наразі не мають, тому разом з маленькою дочкою живуть в будинку Ніни Матвієнко, яка, до речі, не збирається їх там прописувати.

Схожі статті