Мохаммаду Захуру не вдалося приховати дітей від першого шлюбу, які ніколи не назвуть Камалію “мамою”

Співачка Камалія стала дружиною одного з найзавидніших наречених України. Бізнесмен Мохаммад Захур став її справжньою половинкою. Але чи знала знаменитість, що у її обранця вже була кохана, ідучи під вінець? З'ясувалося таємне минуле популярного багатія.

Камалія покохала Мохаммада не за його багатства. Молоду співачку потрібно було переконати романтичними вчинками у вірності своїх намірів. Та перед наполегливістю закоханого пакистанця артистка не встояла і віддала йому свою руку й серце. Втім, відомо, що бізнесмен до одруження з Камалією вже мав родину.

Будинок Камалії та Захура
Мохаммаду Захуру не вдалося приховати дітей від першого шлюбу

Тінь минулого Мохаммада Захура

В офіційній біографії Захура значиться, що його єдиною благовірною за все життя була і є лише Наталія Шмаренкова, вона ж – співачка Камалія. У шлюбі народилося 2 доньки. Дівчинки вже давно ходять до школи, а ще захоплюються кінним спортом і моделінгом.

Та не все так просто. Виявляється, для Мохаммада цей шлюб насправді другий. Після розлучення з першою дружиною, він ніяк не наважувався зізнатися близьким про те, що знайшов нову обраницю.

Мохаммаду Захуру не вдалося приховати дітей від першого шлюбу

Камалія, яка полюбляє підкреслювати вроду ефектними нарядами, аж ніяк не вписувалася у канонічне уявлення пакистанців про другу половинку. Втім, мама багатія прийняла вибір свого сина. Інша справа діти. Відомо, що екс-дружина народила двійко наступників Мохаммаду. На момент одруження тата зі співачкою, брат і сестра були вже вельми дорослими людьми. Звати їх Арман і Тетяна. Слов’янське ім’я у родині з’явилося через те, що Захур і перший раз привів у родину нашу дівчину.

Мохаммаду Захуру не вдалося приховати дітей від першого шлюбу

Світлин старшої доньки – не знайти, адже, як правильна мусульманка, вона не виставляє себе на показ. А ось з сином чоловіка бачилася навіть його “мачуха”. Щасливе сімейство разом відпочивало та проводило час. Втім, про Армана і Таню Камалія публічно ніколи не згадує.

Мохаммаду Захуру не вдалося приховати дітей від першого шлюбу

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.