На ведучу “Сніданку з 1+1” Людмилу Барбір біля дому напав невідомий: “Я просто впала в ступор”

Популярна українська ведуча Людмила Барбір вперше розповіла про напад на неї невідомого на околицях вулиці пізно ввечері. Про це володарка чорного поясу з дзюдо згадала не просто так, а з певною метою. Що намагалася донести до своїх шанувальників Людмила, дізнайтеся в статті.

Знаменитості не з чуток знають, як це, мати переслідувальників та шалених хейтерів. Але у майже кожної дівчини був досвід спілкування з неприємними особистостями, яки складали для них небезпеку або нападали на них.

Про один такий випадок розповіла Людмила Барбір. Телеведуча не просто так займається бойовими мистецтвами, але навіть чорний пояс не дарує їй повного спокою.

На Людмилу Барбір біля дому напав невідомий

Людмила Барбір вдалася до косметологічного омолодження обличчя
На Людмилу Барбір біля дому напав невідомий

Нещодавно зірка опублікувала лікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram історію з власного життя, яка ледь не коштувала їй всього.

Так, знаменитість зізналася, що поверталася ввечері додому і помітила чоловіка, який йде вслід за нею. Людмила злякалася, але потім засумнівалася. Мовляв, розхвилювалася і чоловіка розсмішила. Однак, її підозри виявилися правильними. В наступні декілька хвилин на ней був скоєний напад, якого вона не забуде. Барбір вдалося уникнути можливих результатів дій зловмисника. Але навіть зараз, будучи впевненим борцем, вона озирається по сторонах.

Цим меседжем вона хотіла достукатися до користувачів мережі, які можуть зіштовхнутися з таким на вулицях, у якості свідка, і нічого не зробити для порятунку того, хто втрапив в халепу. Телеведуча бере участь у акції, яка займається просвітницькою діяльністю з питань домогань у людних місцях. Тому на додаток прикріпила декілька золотих правил, яких необхідно дотримуватися, коли ти стаєш свідком чогось подібного.

Схожі статті