Катерина Кухар розповіла про втрату дитини від першого чоловіка: “Мені абсолютно нічого не допомагало”

Балерина Катерина Кухар зараз щаслива дружина та мама. Разом із чоловіком, танцівником Олександром Стояновим, вона виховує доньку та сина. Проте мало хто знає, що останнього вона народила від першого чоловіка, ім'я якого залишається у таємниці. Як виявилося, вагітність сином була в тих стосунках для Катерини не єдиною.

Блискуча балерина Катерина Кухар змогла підкорити всю Україну своїм талантом. Зараз танцівниця гастролює з власним шоу всією країною – її разом із трупою чекають у різних містах та містечках. Окрім того, зірка регулярно бере участь у телевізійних шоу, деякі з яких вона навіть судить. Також Кухар не забуває й про соціальні мережі – в Інстаграм за нею слідкують понад 300 тисяч підписників. Тож про особисте життя балерини знають чимало.

Та й сама Кухар практично не приховує чогось цікавого, а навпаки любить інтригувати своїх прихильників. Нещодавно у прямому ефірі одного з шоу вона заявила, що зараз “при надії”. Такого зізнання не очікував навіть її чоловік – хореограф Олександр Стоянов. За його словами, в той момент у нього з рук випала чашка кави. Пізніше з’ясувалося, що Катя мала на увазі не вагітність, а новий творчий проєкт.

Катерина Кухар і Олександр Стоянов
Катерина Кухар і Олександр Стоянов

Кухар і Стоянов виховують двох дітей: сина Тимура та доньку Анастасію. Як виявилося, дітей Катерина народила від різних чоловіків. Батька первістка Тимура балерина приховує від публіки – вони розійшлися ще до народження хлопчика. У той момент вона зустріла Олександра, який виховував сина як рідного з перших місяців.

В одному з відвертих інтерв’ю танцівниця зізналася, що це була не перша її вагітність. Ще зовсім юною вона чекала на дівчинку, однак на останніх місяцях вона втратила дитину – у малюка не відкрилися легені.

Катерина Кухар і Олександр Стоянов з дітьми
Катерина Кухар і Олександр Стоянов з дітьми

“Моя палата була поруч з палатою малюків, від яких відмовилися батьки. І, звичайно, коли жінка після такої трагедії, після втрати дитини, лежить і чує дитячі крики, ось це найскладніше випробування”, – зізналася Катерина.

Кухар не рятували ні близькі, ні антидеперсанти – вона страждала. Врятувала танцівницю її викладачка, яка буквально силоміць змусила її танцювати та готуватися до нового спектаклю. Катерина зізнається, що після першого виступу перед глядачами вона відчула полегшення.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.