Влад Яма став батьком ще одного сина та показав перше фото з малюком: тата засипали привітаннями (ФОТО)

Відомий український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма на радість дружини і сина нещодавно завів собаку, але це не єдине поповнення в родині танцюриста. Цього разу він поділився з фанатами чудовою новиною про появу ще одного синочка та вже приймає привітання.

Влад Яма став хрещеним батьком новонародженого сина телеведучого Анатолія Анатоліча Ніла. Хореограф похрестив хлопчика разом з співвласницею найбільшого музичного фестивалю Східної Європи “Atlas Weekend” Іриною Федорцовою.

“Похрестили нашого котика. Дуже дякую моїм близьким за те, що вони з нами. Дякую від Ніла. Поки що я маю такі повноваження. Але думаю, скоро він подякує особисто за доброту навколо себе”, – написав Анатоліч.

Цю новину він доповнив серією зворушливих фото з церкви. На декількох з них Яма тримає похресника на руках наче рідного сина. Поруч з ним можна побачити куму, також на одному з кадрів засвітилися дружина Влада Ліліана і син Леон. Схоже, танцюрист щасливий мати таку честь і водночас відповідальність.

Влад Яма став хрещеним батьком сина Анатолія Анатоліча
Влад Яма став хрещеним батьком сина Анатолія Анатоліча

Таких творчих хрещених для своєї третьої дитини шоумен обрав разом зі своєю дружиною Юлою. Таїнство відбулося в Світо-Іллінській церкві на Подолі 25 листопада. Саме в цю дату за православним календарем відзначається День святого Ніла.

Як розповідав Анатолій Анатоліч, з кумами вони визначилися ще під час вагітності. Ірина і Влад – близькі друзі родини. З Федорцовою ведучий вчився в одному класі в Кривому Розі. До речі, в гімназії №95, яку також закінчили нинішній президент України Володимир Зеленський, перша леді Олена Зеленська та зірка “Вечірнього кварталу” Олександр Пікалов.

Влад Яма похрестив сина Анатолія Анатоліча. Фото з дня народження ведучого, JetSetter
Влад Яма похрестив сина Анатолія Анатоліча. Фото з дня народження ведучого, JetSetter

З родиною Ям Анатоліч і Юла регулярно подорожують сім’ями. Вже не перший рік зірки проводять разом зимові свята у сонячному Маямі, а на вихідних зустрічаються за містом у гостях один в одного.

Схожі статті