Олег Винник взяв на руки Олю Полякову та, не відриваючи очей від білявки, вразив новиною: “Робимо дитину”

Відома українська співачка Настя Каменських та її альбом "Еклетика" офіційно мають суперників. Адже немає нічого більш еклектичного, ніж дует таких різних Олега Винника та Олі Полякової. Нещодавно виконавці анонсували спільну композицію, яка підірве усі чарти.

Нещодавно Оля Полякова шокувала всіх відвертою заявою про спільну дитину з Олегом Винником, чим викликала багато запитань у шанувальників.

Олег Винник та Оля Полякова вразили новиною

На початку літа виконавці опинилися вдома у Олі Полякової і насолоджувалися компанією одне одного, чим спричинили чутки про роман. Музиканти тільки раділи піару, який був їм на руку. Адже Олег Винник та Оля Полякова готували дуетну пісню. Суперблондинка пустилася берега, і про композицію заявила, як про спільну дитину:

“Відтепер у нас велике кохання з Олегом, бо ми разом робимо дитину. Вчора ми цим займалися шість годин поспіль. Я прийшла додому трохи весела та о 3 годині ночі. А сьогодні зустріла Олега – він був трохи втомлений”, – зізнавалася кілька місяців тому Оля Полякова на знімальному майданчику гіпершоу “Маска”.

Судячи з усього, композиція вже готується побачити світ, адже продюсери гіпер шоу допомагають своїм зірковим детективам створити навколо неї побільше гаміру. Тому нещодавно на офіційній сторінці проєкту в соціальній мережі Instagram з’явилася відповідна публікація.

Так, на фотографії повелитель вовчиць та королева ночі постали у дуже цікавій позиції. Олег Винник взяв свою колегу на руки, одну руку поклав на талію, а іншу на довгу ногу. Оля Полякова зробила вигляд, що дуже здивована діями співака. Звісно усі емоції були гіперболізованими, щоб аудиторія розуміла, що все що відбувається — це гра на публіку.

Схожі статті