Батьки Аліни Гросу не схвалили роман з Полянським? Зірка змушена орендувати житло, маючи 5-кімнатну квартиру

Молода відома співачка Аліна Гросу досить довго будує нове життя з Романом Полянським. Автор став першим, хто завоював серця артистки після складного розлучення з бізнесменом. Дізнайтеся, чому пара живе в орендованому будинку, коли співачка володіє елітною нерухомістю.

Про стосунки Аліни Гросу та актора Романа Полянського фанати співачки здогадувалися давно. Підлили олії вогонь історії друга Олександра Комкова, який розповів, що іскра між співачкою та молодою людиною запалилася ще тоді, коли вона була заміжня. Зірка довго не наважувалася розказати правду про взаємини з обранцем, але рано чи пізно істина могла вийти назовні.

Зірка змушена орендувати житло, маючи 5-кімнатну квартиру

Зірка змушена орендувати житло, маючи 5-кімнатну квартиру

Нещодавно Аліна Гросу дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, що вони з обранцем мріють про власний будинок, але на його придбання поки що не наважилися. Судячи з усього, для пари це дорого і невигідно, адже вони будуть жити у ньому лише вдвох.

“Ми планували вже купувати будинок, дивились, вибирали. Але потім якийсь час почали планувати концерт. Тому на певий час довелося відкласти це питання”, – поділилася Аліна.

Також співачка розповіла, де вона зараз мешкає з Романом. Аліна зізнається, що з її батьками вони не живуть. Так, закохані орендують будинок. І це не дивлячись на те, що артистці дісталася у подарунок від рідних пятикімнатна елітна квартира у центрі Києва.

Аліна Гросу купує будинок для Романа Полянського
Зірка змушена орендувати житло, маючи 5-кімнатну квартиру

Саме звідти нещодавно з’явилися кадри з дня народження співачки. Однак, показувати своє житло зірка не має бажання, і навіть не згадує про нього в інтерв’ю.

“Ми не з батьками живемо. Трохи переросли це все. Але з Романом ми разом живемо. Ми орендуємо оселю”, – розповіла зірка.

Причину, з якої вона знімає житло, маючи власну квартиру, Аліна так і не пояснила. Певно, забаганки заможних.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.