Холостячка 2 випуск 11 від 26.11.2021: хто покинув шоу і не зміг підкорити серце Злати Огнєвіч

У цьому випуску головного романтичного реаліті-шоу України на глядачів чекає великий сюрприз. Особливо для тих, хто вболівав за Романа Свечкаренко. Адже хлопець повертається до Злати. Як на цей раз співачка буде взаємодіяти з хлопцями, і кому з них віддав своє серце, дізнайтеся у нашій статті.

Цього тижня Злата Огневич познайомила учасників зі своєю родиною. Батьки Злати поставили свої вердикти та не дадуть спуску жодному претенденту.

Хто покинув шоу Холостячка у 2 випуск 11 від 26.11.2021

Андрій Задворний шокував маму дівчини відвертим зізнанням, що не хоче заводити дітей із її дочкою. Дмитра батько Холостячки запідозрив у нещирості і навіть у брехні заради власної вигоди. У кому ж батько Злати побачив ревнивця та чоловіка, який пригнічуватиме його дочку?

Крім того, перевірку холостякам влаштувала і сестра Злати. Дівчина з натиском та особливим тиском засипала чоловіків питаннями, щоб зрозуміти, чи можна їм довірити свою сестру. Втім, аудиторія не вподобала стилю дівчини ставити питання, і розкритикувала її за несвоєчасність певних зауважень. Також глядачі багато жартували щодо того, що сестра Холостячки сама вподобала собі одного з учасників.

Втім, неочікувано для всіх співачка попрощалася з Максимом Тарапатою.

“Максиме, уся моя сім’я бачить моє майбутнє з тобою. Ти дуже сподобався моїй мамі. І мені дуже приємно, що ти настільки сподобався моїм найближчим людям. Я відчуваю кожного разу, коли ти огортаєш мене своєю увагою та турботою. Ти буквально кричиш про своє кохання у кожному нашому побаченні. Я хочу сказати тобі, що на превеликий жаль, не зможу дати тобі те, що зробить нас обох щасливими. Я хочу бути чесною з тобою, і відпускаю тебе. У мене сьогодні немає для тебе троянди. Але є величезна вдячність за весь той час, що ми провели тут разом, і за те, що ти відкрив у мені”, – сказала Злата Максиму.

Схожі статті