Тіна Кароль зробила свій вибір між Даном Баланом та іншим чоловіком: “У сварці, і схоже, назавжди”

Відома українська співачка Тіна Кароль завжди інтригує, як своїм особистим життям так і будь-якими маленькими її деталями, які можуть сказати дещо більше про її особистість. Нещодавно зірка проявила одне зі своїх якостей, давши фанатам можливість привід її обговорити.

Нещодавно Тіна Кароль презентувала свій 11-й студійний альбом та відправилася у промо-тур з ним, щоб усі її шанувальники змогли насолодитися магією творчості поп-діви. У списку країн, які мала відвідати Кароль опинився і Казахстан, де в неї доволі багато шанувальників.

Тіна Кароль зробила свій вибір між Даном Баланом та іншим чоловіком

В одній з зустрічей вона дала на тільки інтерв’ю, але й погодилася на бліц-опитування. Так, Тіні поставили низку питань, запропонувавши вибрати із двох варіантів один. Серед іншого було питання: “Дан Балан чи Потап?” На це зірка кокетливо відповіла “Дан Балан”. У коментарях до ролика в соцмережі почалося бурхливе обговорення відповідей Кароль, особливо на останнє запитання про Балана.

Більшість користувачів не розуміють непослідовності Тіни. Але знайшлися і ті, хто побачив в цьому сенс. Одні підкреслили, що Потап — одружена людина і було б неправильно обирати його. Інші досі пам’ятають про їхній конфлікт.

Тіна Кароль зробила свій вибір між Даном Баланом та іншим чоловіком. Скріншот коментарів під відео

При цьому Тіна та Потап неодноразово потрапляли у дивні ситуації з публічними поцілунками та обіймами.

Нагадуємо, що поп-діва заперечила можливі стосунки з Даном Баланом, посилаючись на піар від продюсерів шоу. Аудиторії це дуже не сподобалося, адже вони до останнього вірили у те, що між зірками дещо більше, ніж флірт. Тим не менш, обидва зараз знаходяться в різних країнах і майже не спілкуються. Хоча поп-діва досі спекулює на цій темі, у стосунки виконавців ніхто не вірить.

Схожі статті