Валерій Харчишин переніс складну операцію через підозру на онкохворобу: “Це було питання життя і смерті”

Фронтмен гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин розповів про сім'ї нещастя, які сталися з ним. Зокрема, повідав, як потрапив в аварію, наслідки якої аговкнулися йому роками пізніше. Чому у музиканта запідозрили онкозахворювання і що видалили в результаті?

Популярний український музикант Валерій Харчишин вперше розповів, як потрапив у страшну автомобільну аварію, і які наслідки вона принесла у його життя. Про це повідомляє програма “Життя відомих людей”.

Валерій Харчишин переніс складну операцію

Син Валерія Харчишина важко хворий
Валерій Харчишин переніс складну операцію

Так, нещастя сталося, коли Валерій квапився до пологового будинку після отримання звістки, що його дружина народжує. Не впоравшись з керуванням, чоловік потрапив в аварію, яка ледь не унесла його життя. Будучи ще притомним, Валерій Харчишин подзвонив коханій та запитав її, куди він їде. Шокована жінка сповістила, що в них народився син. Але музикант не пам’ятав ані мети своєї поїздки, ні того, що в нього має з’явитися на світ спадкоємець. Тоді швидка ледь врятувала його життя. Втім, наслідки дали про себе знати.

Через декілька років Валерію стало зле. Підозрювали онкозахворювання, тим паче його рідний брат помер від раку. І знаменитість знову потрапив у хірургічне відділення. На цей раз операція була не менш складна і тривала 5 годин. В результаті, чоловіку видалили орган, який постраждав при ДТП. Який саме Валерій не уточнює.

“Запідозрили в мене онкозахворювання. Вони вже самі ухвалили рішення і не радились зі мною. Це було питання життя і смерті”

Не дивлячись на погане самопочуття, Валерій повернувся на сцену через 3 дні. Єдине, що змінилося — музикант тепер сидів на стільчику перед глядачами, які і не здогадувались, через який біль проходить чоловік. Зараз музикант намагається покращити життя свого невиліковно хворого сина, і сам не вішає носа.

Схожі статті