Молода дружина Віктора Павліка шкодує, що вибачалася перед покійним сином співака Павлом і його мамою

Стосунки між третьою та четвертою дружинами Віктора Павліка як ніколи сильно загострилися наприкінці 2021-го. Катерина готується позивати до суду на жінку за публічні образливі вислови, а також підключає кіберполіцію, щоб дізнатися, хто намагається знищити її бізнес в Instagram.

У листопаді 2021-го конфлікт між колишньою дружиною Віктора Павліка Ларисою та його нинішньою благовірною Катериною досяг свого апогею.

Репяхова шкодує, що вибачалася перед покійним сином співака Павлом і його мамою

Катя, уникаючи прямих звинувачень, у своєму Інстаграм натякнула на те, що Лариса влаштувала кібератаку ботів, які зруйнували авторитет Репяхової, як блогера. Користувачі мережі зрозуміли під формулюванням “однієї людини” саме Созаєву, що добре прослідковується у коментарях, де почалося справжнє цькування вищезгаданної екс-дружини Павліка. Катя цьому не тільки не перешкоджала, а навіть підживлювала інформаційний фон.

Репяхова шкодує, що вибачалася перед покійним сином співака Павлом і його мамою. Скріншоти коментарів під публікацією Каті
Репяхова шкодує, що вибачалася перед покійним сином співака Павлом і його мамою. Скріншоти коментарів під публікацією Каті

Лора одразу відреагувала на провокаційний пост, і ненайкращим чином, відверто ображаючи екс-конкурентку. Власне, через це молода обраниця Віктора Франковича і позиває на неї.

Зараз Катерина засмучена, адже не розуміє, кому могла насолити. Тим часом, вона ділиться своїм невдоволенням як заголовками в ЗМІ (які завжди її дратували), так і власною поведінкою рік тому.

Репяхова шкодує, що вибачалася перед покійним сином співака Павлом і його мамою

За думкою Репяхової, вона вибачалася перед колишньою дружиною Віктора Павліка та його покійним сином Павлом (помер рік тому від саркоми) ні за що. Варто нагадати, дівчина була змушена принести публічні вибачення за те, що обговорювала зі своєю аудиторією життя важкохворого хлопця та його матері за їхніми спинами. Інформація мала вкрай особистий характер і її викриття свого часу спровокувало Ларису, яка і так ненавиділа коханку свого чоловіка, на конфлікт.

“Я щиро прошу вибачення, якщо я образила Ларису або Пашу своїм висловлюваннями. Я не мала на увазі нічого поганого, а навпаки, що ви одне ціле, ви одна сім’я і незважаючи ні на що будете разом до кінця”, – додала Репяхова.

Виходить, дівчина лукавила, коли називала вибачення “щирими”, адже просити їх було “ні за що”.

Схожі статті