Стало відомо, чим насправді хворіє Андрій Данилко: “Лікарі буквально рятували його життя”

Популярний український виконавець Андрій Данилко пройшов через непрості випробування на шляху до слави. Реакція публіки на відомий хіт та безкінечні цькування призвели до того, що в артиста виникли проблеми зі здоров'ям. І хоча він заперечує це, його оточення вже викрило правду.

На початкові 2021-го у мережі з’явилася інформація про те, що Андрій Данилко важко хворий. Юрій Нікітін не втримав конфеденційну інформацію при собі і видав музиканта з головою. Втім, Вєрка Сердючка не квапилася підтверджувати сказане. Піар-відділ виконавця заперечив наявність хвороби, і натомість надав інформацію про складнощі в артиста зі сном.

Стало відомо, чим насправді хворіє Андрій Данилко

Друг Андрія Данилко розсекретив його шлюб з Інною Білоконь
Стало відомо, чим насправді хворіє Андрій Данилко

Тим не менш, ситуація вже вийшла з-під контролю. Старий друг Андрія Данилко Андрій Разін створив публікацію в соціальній мережі Instagram, у якій розповів з чого розпочалася глибока депресія артиста. Продюсер зазначив, що до Євробачення його друг був щасливою людиною, але після тиску російської аудиторії та влади стосовно його хіта “Lusha tumbai” усе пішло шкереберть.

Разін підкреслив, що це була не просто депресія, а питання життя та смерті. Мовляв, лікарі діставали його з того світу. Данилко ніяк не реагував та не коментував слів Разіна.

Варто відмітити, що Андрій є постійним клієнтом санаторіїв. В одному з них у нього орендована палата, яка завжди чекає на нього у будь-який час. За словами артиста, там він відпочиває та приходить до тями. Аудиторія вважає це черговим доказом того, що Вєрка Сердючка має потребу у психологічному відновленні. Коли ж Юрія Нікітіна знову спитали про Андрія Данилка та сказане в його адресу, продюсер намагався відхреститися від своїх слів, але натякнув на депресивний стан. Варто відмітити, що під час цього недовго також страждає і сон.

Схожі статті