МастерШеф 11 випуск 15 від 04.12.2021: хто покинув шоу і приготував страву, яка розчарувала суддів

Аматори 11 сезону найкулінарнішого шоу країни продовжують свою боротьбу, і навіть не здогадуються, які труднощі чекають на них попереду. Дізнайтеся детально в нашій статті ю, хто відрізнився на цей раз та хто покинув шоу і приготував страву, яка розчарувала суддів.

У головному кулінарному шоу  України “МастеШеф” претендентів на місце переможця залишається все менше. Кожний наступний випуск стає дедалі напруженішим і безкомпромісним. Учасники мають показати себе з найкращої сторони і працюють для цього на межі. Хто покинув кулінарний проєкт цього разу?

Хто покинув МастерШеф?

Так, одним з найскладніших конкурсів стало творче змагання. З усіх учасників обрали двох людей, які за час сезону вражали своєю творчістю та оригінальністю. Саме ці двоє мали придумати текст, який буде асоціюватися з класичними стравами. Інші учасники мають зрозуміти, про які страви йде мова у творі. Варто відмітити, що це завдання викликало багато невдоволення та емоцій.

В кінці ефіру стало відомо, що шоу покидає Макс. На відміну від попередніх вильотів, ця новина зовсім не засмутила глядачів, які були готові до подібного фіналу. І хоча є кулінари, які, за думкою аудиторії, більш гідні попрощатися з можливістю перемогти у цьому сезоні, реакція була куди спокійніша, ніж зараз.

Хто покинув МастерШеф 11 у випуску 15 від 04.12.2021. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу

Але все ж таки думка аудиторії сходиться в одному: глядачі вважають, що цього сезону найсильнішими залишаються найхитріші. Принаймні до цього призводять конкурси. Ба більше, конкуренти вдаються до неетичних вчинків, чим дуже дратують шанувальників шоу. Наприклад, деякі вирішили, що Макса відверто зливають. У фіналі ж залишуться персони з меншим талантом, але вмінням пробивати собі дорогу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.