“Терміново потрібні гроші”: у родині онкохворої Заворотнюк сталася нова напасть — донька зірки у відчаї

Донька російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка вже декілька років бореться з раком мозку, поскаржилася на проблеми, які нещодавно сталися в її родині. Виявляється, гроші збирали не на лікування знаменитості. А прохання допомогти створили аферисти.

Вже два роки акторка Анастасія Заворотнюк бореться із онкологією. Шанувальники щиро переживають за зірку “Моєї прекрасної няні” та готові допомогти їй усім, чим можна. Не дивно, що цим активно користуються шахраї. Донька акторки поскаржилася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram на діяльність шахраїв, які почали виманювати гроші від її імені.

У родині онкохворої Заворотнюк сталася нова напасть

Як виявилося, невідомі умовили подругу Анни перевести 50 тисяч рублів під приводом допомоги зірці “Моєї прекрасної няні”, яка бореться з онкологічним захворюванням.

За її словами, злочинці “натиснули на найслабшу точку”. У результаті модель нагадала, що ніколи не бере гроші у борг і краще залишиться голодною. Тим не менш, якщо виникне така потреба, то вона зустрінеться з людиною особисто, чи хоча б подзвонить.

Раніше Анна Заворотнюк повідомляла, що через тяжку недугу матері їй довелося перенести власне весілля. За словами дівчини, діагноз Анастасії провів за її життям межу, розділивши її на “до” і “після”. Як виявилося, коханий зробив їй пропозицію до новини про хворобу актриси. Пара мріяла влаштувати пишну урочистість, але незабаром з’ясувалося, що матері гірше, було вирішено не влаштовувати свято, а відкласти його до найкращих часів.

За чутками, у 2019-му році Анастасія перебувала у тяжкому стані, проте потім їй стало краще. Близькі артистки не діляться інформацією про її здоров’я, відомо, що Заворотнюк бореться із злоякісною пухлиною мозку – гліобластомою. Актриса пройшла через операцію та хіміотерапію. Лікарям вдалося зробити диво: хвороба відступила, і зараз зірка перебуває на стадії ремісії.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.