Як виглядає колишня дружина зірки “Говорить Україна” Олексія Суханова: чому парі не вдалося стати батьками

Олексій Суханов - один із найвідоміших телеведучих на вітчизняному телебаченні. Щодня у проєкті "Говорить Україна" він розкриває непрості життєві історії звичайних українців та українок. Хоча сам шоумен приховує непростий досвід власного сімейного життя.

Життя Олексія Суханова різко змінилося у 2012 році. Саме тоді,  успішно пройшовши міжнародний кастинг, він отримав пропозицію роботи від телеканалу “Україна”. Прийняти це запрошення означало переїхати до іншої країни — ведучий родом із Росії, саме там він починав свій кар’єрний шлях.

Та все ж стати головною зіркою одного з найпопулярніших ток-шоу в Україні було чудовою перспективою для професійного розвитку, тож Суханов прийняв непросте для себе рішення. Через декілька років він опанував українську мову та став цілковито україномовним ведучим.

Олексій Суханов
Олексій Суханов

Увесь цей шлях Олексія підтримувала його дружина, з якою він заключив офіційний шлюб у 2003 році. Її звали Ольгою, разом пара прожила 13 років, спільних дітей у них так і не народилося. В цьому сам телеведучий звинувачує лише себе.

За словами шоумена, Ольга завжди мріяла стати мамою, проте він не зважав на її мрії та бажання — телеведучий гнався за успіхами в кар’єрі та будь-які сімейні питання відкладував на потім. Як розповів Суханов у шоу “Слава +”, його колишня зараз живе в Америці та виховує малюка. Коли він дізнався цю новину, то був надзвичайно щасливий за неї.

Олексій Суханов і дружина
Олексій Суханов і дружина

У розлученні зірка “Говорить Україна” звинувачує лише себе. Він вважає, що не встиг подорослішати для тих серйозних кроків, яких від нього чекала Ольга.

“Рішення про розлучення було прийнято мною через дурницю. А рішення про те, щоб розповісти про це було прийнято через досвід, тому, що я виконав роботу над особистими помилками”, — сказав Суханов.

За його словами, він і досі спілкується з колишньою дружиною та вважає її надзвичайно близьким для себе другом.

Схожі статті