Остапчук очолив вечірку з неподобствами у День пам’яті загиблим від Голодомору: “Про моральну убогість”

Володимир Остапчук останнім часом потрапляє у скандали і, здається, не збирається зупинятися. Телеведучому вдалося знову налаштувати проти себе усіх користувачів мережі, адже поки одні складали лампадки на меморіалах, телеведучий очолив не просто вечірку, а вечірку з неподобствами.

Популярні українські блогери, за діяльністю яких спостерігає мільйони їхніх співвітчизників влаштували голодну тусовку у День пам’яті жертв Голодомору. Свято було влаштовано участь дня народження Олександра Заліска. Серед запрошених були не тільки інфлюенсери та лідери думок, але і телезірки. Наприклад, Володимир Остапчук був ведучим програми розваг. І варто відмітити, ця програма нікого не залишить байдужим, адже оскандалилася на всю Україну.

Остапчук очолив вечірку з неподобствами у День пам’яті загиблим від Голодомору

Остапчук очолив вечірку з неподобствами у День пам’яті загиблим від Голодомору. Кадри з вечірки

Тусовка була організована у Будинку вчених у Львові. У тому самому, який знаходиться за декілька метрів від меморіалу, біля якого тисячі українців складали лампадки, щоб вшанувати пам’ять жертвам великої трагедії.

Тим часом гості вечірки насолоджувалися неподобством, яке відбувалося з подачі Олександра Заліско. Остапчук провів вечірку в стилі Show bar, де були антимонопольні конкурси і декорації, танці шоубалету, тости, які промовляли, стоячи на столах. Остапчук опублікував в сторіз фотографію святкового столу, яку підписав: “Голодна блогерська туса”.

“Невелике чтиво про моральну бідність і духовний кретинізм людей, яких створили маси”, — цитує коментар одного з невдоволених користувачів мережі ТСН.

Володимир Остапчук не тільки не розуміє суті скандалу, але й зауважує – і в минулі роки таке відбувалося, але загострили увагу на полілних речах лише зараз. Мовляв, просто когось необхідно звинуватити.

Схожі статті