Михайло Поплавський вперше показав сина, невістку і онука: як виглядає родина головного ректора країни

Співаючий ректор Михайло Поплавський у свої 72 роки може похвалитися безліччю державних нагород, професійних здобутків, а також численною кількістю підписників у соціальних мережах. Якраз там артист поділився рідкісним сімейним фото зі своїм сином, невісткою та онуком.

Михайло Поплавський нещодавно відсвяткував своє 72-річчя. Навіть у такому зрілому віці найвідоміший ректор країни йде в ногу з сучасними трендами, що безумовно розширює його аудиторію та підкуповує молодь. З днем народження Михайла Михайловича привітали дуже багато зіркових друзів, його студентів і просто фанатів, але найголовніші привітання іменинник отримав від рідних.

Так, в Інстаграмі Поплавського з’явилася сімейна світлина, на якій він зображений за святковим столом у компанії сина Олександра, невістки Аліни і онука Єгора.

“Святкую день народження з родиною. Дякую всім за привітання! Люблю вас!”, – написав артист.

Коментатори зазначили, що у Михайла чудова сім’я, з чим важко сперечатися.

Батьком Поплавський став у шлюбі з другою дружиною Людмилою. Олександр – єдиний син ректора. Він не пішов стопами знаменитого батька і не став його протеже на українській сцені. Чоловік з головою поринув у бізнес. В Олександра є власний ресторан, керувати яким йому допомагає красуня-дружина Аліна. У пари підростає син Єгор, і нещодавно відбувся його дебют в музиці – хлопчик зіграв головну роль в новому кліпі Михайла Михайловича на пісню “Сину мій”.

“Я дуже задоволений, як Єгор поводився на знімальному майданчику і як працював з режисером”, – поділився Поплавський.

Михайло Поплавський зняв у кліпі онука
Михайло Поплавський зняв у кліпі онука

Невістка артиста теж відома широкій публіці. Аліна у 2019 році стала переможницею конкурсу краси “Місіс Україна-2019”, після чого представляла країну на всесвітній арені. Крім того, родичка Поплавського співає.

Як пише вона сама – співає для душі, хоча в її арсеналі навіть є кілька професійно знятих кліпів. Втім, з таким свекром гріх не спробувати себе в шоу-бізнесі.

Схожі статті