Сергій Глушко показав портрет коханки, який намалював самостійно: навіть Корольова оцінила талант чоловіка

Сергій Глушко, відомий під псевдонімом Тарзан, рік тому офіційно зізнався, що він зраджував своїй дружині - співачці Наташі Корольовій. Хто саме став коханкою танцівника і шоумена й танцівника невідомо. Сама Корольова пробачила коханого й зараз продовжує будувати з ним сімейне життя.

Співачка Наталя Корольова зустрілася з танцівником Сергієм Глушко, який виступав під псевдонімом Тарзан, у 2001 році, відразу після розлучення з першим чоловіком – композитором Ігорем Ніколаєвим. За рік артистка народила новому обранцю сина Архипа, а коли хлопчику виповнився рік – Наталя і Сергій вирішили одружитися офіційно.

З того часу пара живе разом і будує щасливе сімейне життя. За 18 років шлюбу подружжя здобуло славу одного з найміцніших у середовищі шоу-бізнесу – поки їхні колеги розлучаються та навіть не намагаються врятувати сім’ю Корольова та Глушко вчаться працювати над своїми стосунками.

Архип Глушко і Наташа Корольова
Наташа Корольова з сином Архипом

У 2020 році мільйони користувачів мережі та прихильників пари дізналися, що насправді ідеальний шлюб двох ексцентричних зірок був далеко не найщасливішим. Тарзан на широку публіку зізнався, що зраджував коханій:

“Мене розвели. Я повівся без всякого кохання. Кохання у мене одне, воно дане мені Богом. Це зроблено було навмисно”, – розповідав Сергій, натякаючи, що зраджував Наталі не з однією жінкою.

Наташа Корольова і Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан

Хто саме був коханкою шоумена – невідомо. Хоча Корольова знайшла у собі сили пробачити чоловікові цю образу та продовжити з ним стосунки, підписники обох зірок не забувають цієї історії та намагаються знайти ту саму жінку Тарзана.

Нещодавно під підозру потрапила подруга сім’ї на ім’я Світлана. Наталя опублікувала в особистому блозі портрет жінки, який власноруч намалював Сергій Глушко. Коментатори відзначили, що робота виконана просто бездоганно – можливо, тому що танцівник був закоханий у свою модель.

Проте більшість користувачів мережі не підтримали ці чутки, а залишили безліч компліментів художньому таланту Сергія:

“Молодець Тарзан. Красиво малює”;

“Який талановитий у вас чоловік”;

“Красиво перемалював, не коханка часом?”, – пишуть коментатори.

З Instagram Наталі Корольової
З Instagram Наталі Корольової

Сама ж Наталя Корольова всіляко підтримує хобі свого коханого та насолоджується його картинами.

Схожі статті