Вагітна Ксенія Мішина показала круглий живіт: після розставання з Еллертом немає сенсу приховувати (ФОТО)

Головна героїня першого сезону реаліті-шоу "Холостячка", переможниця "Танців з зірками", суддя "Україна має талант" і акторка Ксенія Мішина показала вагітний живіт. Знаменитість точно знає, що таке радість материнства, адже у неї підростає син Платон.

За творчим і особистим життям екс-холостячки Ксенії Мішиної у соцмережах спостерігає більш ніж 800 тисяч підписників. І якщо раніше на сторінці зірки часто з’являлися фото і відео з коханим, то після останніх подій вона позує у гордій самотності. Виявилося, що стосунки акторки з переможцем “Холостячки” Олександром Еллертом не витримали випробовування часом.

Коли проєкт завершився, закохані одразу ж почали жити разом, познайомили одне з одним своїх дітей від минулих обранців, подорожували, планували майбутнє, у якому бачили весілля та народження спільних спадкоємців. Однак влітку 2021-го на річницю знайомства Ксенія повідомила про розставання.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розійшлися

Особливих подробиць такого рішення Мішина не розкривала, що дало надію фанатам на возз’єднання пари. Згодом це дійсно відбулося, проте ненадовго – кінець розмовам про існування тандему Ксюша+Саша артистка поклала сама, коли зізналася, що все в минулому. Підтвердженням цього факту стало видалення колишніми романтичних фото в блогах, за виключенням рекламних публікацій і світлин з дітьми.

Відволіктися від особистих проблем Мішиній допомагає професійна кар’єра, а також найважча і найкраща водночас робота в світі – материнство. Знаменитість самотужки виховує 9-річного сина Платона, з батьком якого не підтримує зв’язку з двох причин – у тих стосунках чоловік бив Ксенію, а після розриву не виявляє жодного бажання брати участь у житті дитини, за словами екс-холостячки.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Син Ксенії Мішиної Платон

Враховуючи її відкритість у спілкуванні з аудиторією, про часи до народження Платона вона також розповідає. Одного разу в Інстаграмі навіть з’явилося фото вагітної Мішиної. Його вона додала до відповіді на питання про те, скільки кілограмів набрала під час вагітності.

Вагітна Ксенія Мішина
Вагітна Ксенія Мішина показала круглий животик

І хоча акторка погладшала на 30 кг, виглядала вона все одно чудово, адже ніщо не так не прикрашає жінку, як материнство.

Схожі статті