Телеведуча Марічка Падалко показала себе в молодості до схуднення: у 19 років була вдвічі ширша (ФОТО)

Відома українська телеведуча Марічка Падалко активно веде блог у соціальних мережах, де регулярно показує свої пробіжки, а також демонструє ідеальні форми. Зірка "плюсів" приділяє багато уваги фігурі, але такою стрункою наче берізка вона була не завжди.

Марічка Падалко не приховує, що тримати стабільну вагу їй важко, вона схильна до повноти, що зобов’язує зірку докладати немало зусиль для того, щоб бути в формі. За словами телеведучої, це нагадує їй другу, якщо не першу роботу. Вже кілька років поспіль героїня нашої сьогоднішньої статті займається бігом, плаванням та силовими навантаженнями. Чоловік Єгор Соболєв підтримує жагу дружини до спорту, тож подружжя подає гарний приклад своїм трьом дітям.

Марічка Падалко і Єгор Соболєв
Марічка Падалко і Єгор Соболєв бігають марафони

В юності Марічка мала пишні щоки і кучеряве волосся, про що свідчать її архівні фото в Інстаграмі, зроблені за часів співпраці зі старшою сестрою Майкла Джексона, співачки Ла Тої. Вона у дев’яностих відвідувала Україну в рамках концертного туру:

“Ці фото зроблені в Чорнобильській зоні в 1995 році. Мені тут 19 років, поруч – Ла Тоя Джексон. Кількома місяцями раніше я повернулася з навчання в США, і організатори концерту сестри Майкла Джексона запросили мене бути її перекладачем”, – розповіла телеведуча.

Довгі роки після Марічка вважала роботу з Ла Тоєю найзірковішою подією свого життя і довго не могла отямитися.

Коментатори були здивовані такою сторінкою минулого Падалко, але також користувачі мережі звернули увагу на те, якою пухленькою вона колись була:

  • “Марічко, ви тут такий пухлик”;
  • “Ааа… Невже це Марічка?”;
  • “Марічка така справненька, такі щічки”;
  • “Марічко, ви тоді була така пампушечка”.
Марічку Падалко назвали пухликом
Марічку Падалко назвали пухликом

У відповідь на останній коментар зірка ТСН відповіла, що “завжди була і є схильною до повноти”. Втім, зараз у це важко повірити, адже у свої 45 років та після народження трьох дітей ведуча виглядає приголомшливо – справжня красуня.

Схожі статті