Оля Фреймут показала, як підросла її донька від Сергія Притули: красуня Злата взагалі не схожа на маму

Ведуча Оля Фреймут поділилася фотографією зі старшою донькою Златою. Дівчинку теледіва народила від першого чоловіка-англійця, з яким познайомилася під час роботи в Лондоні. Зіркова донька зараз активно веде особистий блог, займається танцями і шукає свою майбутню професію.

Телеведуча Ольга Фреймут стала справжньою знаменитістю завдяки ранковому шоу на Новому каналі. Саме там вона познайомилася із Сергієм Притулою та Олександром Педаном – разом з цим тріо прокидалася уся країна, а сама ранкова телепрограма била всі телевізійні рейтинги.

У деяких випусках шоу Фреймут познайомила країну зі своєю донькою Златою Мітчел. Її зірка народила у 2006 році в Лондоні від британця, на ім’я Ніл. Зараз з батьком дівчинки жінка не спілкується, чи підтримує сама Злата зв’язок із татом також невідомо. Зараз Ольга заміжня за генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотком.

Ольга Фреймут і Володимир Локотко
Ольга Фреймут і Володимир Локотко

Проте в часи “Підйому” маленьку Злату бавили й колеги Фреймут. Сергій Притула в інтерв’ю “Комсомольській правді” зізнавався, що дівчинка навіть називала його татом та багато часу проводила і з ним, і з колегою Олександром Педаном.

“Оліна дочка називає мене татом, сама Оля телефонує моїй мамі, Сашина дочка ходить з дочкою Олі в кіно”, – розповів Притула.

Зараз Ольга практично не спілкується з колишніми колегами – їхні дороги розійшлися після звільнення зі “Сніданку”. Злата цього року відсвяткувала свій 15 день народження. Дівчинка також намагається знайти себе у творчих професіях. Зіркова донька навіть брала участь у шоу “Танцюють всі” на СТБ.

Сама Фреймут написала в особистому блозі, що вважає підлітків витворами мистецтва:

“Трохи часу і автор її завершить і покаже публіці. Ось тоді доведеться визнати, що помилялися у незугарності підлітків. Бо хіба можна судити незавершений шедевр?”, – написала телеведуча.

У коментарях прихильники Олі залишають дівчинці компліменти та пишуть, що вона з мамою виглядає, наче сестра.

Схожі статті