Зірка “Сніданку з 1+1” Людмила Барбір святкує 39-й день народження: як Руслан Сенічкін привітав свою Люсю?

Відома українська телеведуча, зірка плюсів Людмила Барбір святкує свій 39-й день народження. У цей особливий день поруч зі знаменитістю опинилися не тільки друзі та рідні, але її колеги, які засипали її привітаннями, компліментами та щирими побажаннями щасливого майбутнього.

Зірка “Сніданку з 1+1” Людмила Барбір святкує свій день народження 30-го листопада. Цього року їй виповнюється 39 років. Тож не за горами друга половина її прекрасного життя. Привітати знаменитість поквапилися усі, від глядачів до продюсерів каналу. Але шанувальники тележурналістки особливу увагу звернули саме на вітання Руслана Сенічкіна — її незмінного партнера, колеги та друга.

Зірка “Сніданку з 1+1” Людмила Барбір святкує 39-й день народження

Так, зранку на особистій сторінці Руслана Сенічкіна в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, як усі його фанати і очікували. Телеведучий показав архівне відео з Людмилою, у якому вона біжить у червоній сукні по коридорам студії.

Зірка ніжно називає колегу Люсею. А Люся у пишній сукні біжить вперед і не звертає уваги на те, що Руслан занепокоєний, тим що вона не поїла, і тим, що мчить занадто швидко. І тільки в кінці вона зупиняється, хапаючи ротом повітря. Можливо Руслан і не вкладав подібний сенс у відеоролик, але він вийшов дуже романтичним. Людмила Барбір, наче акторка з крутої реклами парфумів, бігла вперед не звертаючи увагу на свого зіркового переслідувача.

Нагадуємо, що телеведучі є кращими друзями. Руслан та Людмила прекрасно спілкуються і поза зйомкою, ходять за філіжанкою кави та допомагають одне одному у скрутну хвилину. На відміну від холостого Сенічкіна Барбір — заміжня жінка. Її чоловіком є спортсмен, від якого вона народила сина. Зірка намагається якомога рідше посвячувати сторонніх у особисте життя, тому знайти світлини її сім’ї в інтернеті не так то й просто.

Схожі статті