Молоду дружину Віктора Павліка довели: стала пацієнткою центру психічного здоров’я і ходить по лікарях

Молода дружина Віктора Павліка Катя переживає не найлегший період у своєму житті. Дівчина раптом дізналася, що в неї є набагато більше ворогів, ніж вона вважала. Зараз зіркова обраниця активно співпрацює з поліцією, щоб знайти винуватців її бід та змусити їх відповісти за скоєне.

Наприкінці листопада молодій дружині Віктора Павліка Каті Репяховій довелося пережити погані події. Її репутація в Instagram, як блогера, була поставлена під питання через кібер-атаку на її клієнтів. До дівчини почали звертатися з проханням повернути гроші за рекламу, але зіркова обраниця почала вести боротьбу з таємним ворогом, який влаштував диверсію на її сторінці.

Молоду дружину Віктора Павліка довели. Скріншот особистої сторінки блогерки

Спочатку вона вважала замовником колишню дружину Віктора Павліка Ларису, та коли з’ясувалося, що це не вона, не полишила своїх підозр і досі ставить жінці ці неприємності у провину.

Молоду дружину Віктора Павліка довели

Але на цьому біди не закінчилися. Дівчина багато нервувала, і тому відчула необхідність звернутися до лікарів. Так, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька відеороликів, у яких розповіла, що спочатку відвідала психолога, а також записалася на прийом до невропатолога.

Молоду дружину Віктора Павліка довели. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Зважаюче на те, що молода мама і так мала багато приводів для стресу, це не дивно. На дівчину тисне не тільки ситуація з квартирою колишньої дружини Віктора Павліка, але і неоднозначне ставлення до неї аудиторії. Хоча Катерина постійно пояснює, чому не вважає себе розлучницею та коханкою, деяких користувачів мережі майже неможливо переконати логічними доводами. Непрості стосунки в неї і з пресою, яка постійно дратує її неприємними для неї заголовками. Дівчина навіть задумувалася подавати до суду на журналістів.

Схожі статті